Heikki Hela ja Mikko Alatalo Tampere Big Bandin solisteina Kangasala-talossa

Kangasalla jyrää! on Tampere Big Bandin konsertti, jossa iso orkesteri soittaa Juice Leskisen tuotantoa. Solisteina laulavat Mikko Alatalo ja Heikki Hela sekä Pirkanmaan musiikkiopiston nuoret tähdet Juulia Riihimäki ja Anni Soimasuo. Konsertti kuullaan Kangasala-talossa perjantaina 6.5.2022 klo 19.
Heikki Hela ja Mikko Alatalo Tampere Big Bandin solisteina Kangasala-talossa 6.5.2022.

Juice Leskisen musiikillinen lähde on ehtymätön. Tampere Big Bandin Kangasalla jyrää! -konsertissa siitä ammennetaan muun muassa kappaleet Ei elämästä selviä hengissä, Paperitähdet, Syksyn Sävel, Viime yönä ennen kahta, Pyhä Toimitus, Rakkauden haudalla, Norjalainen villapaita, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee ja Rakkauden ammattilainen.

Tampere Big Band on musiikin ammattilaisista ja alan pitkäaikaisista harrastajista koostuva 17-jäseninen tamperelainen jazz-orkesteri, joka on toiminut jo 35 vuotta. Kapellimestarina toimii Juha Untala. Orkesterin ohjelmisto ulottuu perinteisestä Big Band -swingistä funkiin ja moderniin rytmimusiikkiin. Mikään musiikinlaji ei ole yhtyeelle vieras.

Laulusolisteina Juicen musiikkia tulkitsevat kaikkien tuntemat Mikko Alatalo ja Heikki Hela sekä vierailijoina Pirkanmaan musiikkiopiston nuoret tähdet Juulia Riihimäki ja Anni Soimasuo. Valtaosa sovituksista on UMO Helsinki Jazz Orchestran nuotistosta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Tampere Big Band feat. Heikki Hela ja Mikko Alatalo: Kangasalla jyrää!
Pe 6.5.2022 klo 19, liput alk. 29/26 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste