Herkullinen sekoitus jazzinmakuista klassista

Diiva svengaa! -konsertti Kangasala-talossa to 31.10. klo 19 on tyylikäs sekoitus jazzinmakuista klassista. Illan aikana soivat Puccinin, Mozartin ja Rossinin tunnetuimmat sopraanoaariat jazz-sovituksina upean Mari Palon ja legendaarisen Tapiola Big Bandin esittäminä. Luvassa on hykerryttävän herkullinen esitys, varsinkin kun kapellimestari Esko Heikkinen pääsee trumpetillaan naukumaan kilpaa solistin kanssa.
Sopraano Mari Palo esiintyy Kangasala-talossa Tapiola Big Bandin solistina syksyllä 2019. Kuva: Eveliina Mustonen.

Ohjelmaa täydentävät operetin ja musikaalin klassikot sekä orkesterinumeroina tutut ooppera-alkusoitot jazzahtavina versioina. Mari Palo saa mahdollisuuden tulkita kappaleita hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla. Konsertin laulunumerot ovat Mari Palon ja Tapiola Big Bandin kapellimestarin Esko Heikkisen lempikappaleita. Heikkinen vastaa myös kappaleiden swingaavista sovituksista.

Tapiola Big Band on lähes 50:n toimintavuotensa aikana esiintynyt lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä areenoilla. Orkesteria johtava Esko Heikkinen on tehnyt pitkän uran UMO:ssa lead-trumpetistina.

Sopraano Mari Palo tunnetaan säkenöivänä esiintyjänä oopperalavoilla ja konserttisaleissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Monipuolinen laulajatar taipuu sulavasti sekä kevyeen että klassiseen. Eri musiikkityylit ovat kulkeneet hänen rinnallaan koko uran ajan, vaikka hänet tunnetaan ensisijaisesti oopperalaulajana.

Tästä konsertista nauttivat sekä klassisen että jazz-musiikin ystävät, big band -soundia rakastavat ja hyvän viihdemusiikin parissa viihtyvät kuulijat.

Diiva svengaa! Tapiola Big Band feat. Mari Palo to 31.10. klo 19
Kangasala-talolta 34/31 €, Lippu.fi alk. 37,50/34,50 € + toim.maksu

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste