Hullu Prinssi 2.1 -musikaali striimataan Kangasala-salista 23.1., näytökset peruttu

Kangasalan lukion Hullu Prinssi -musikaalin näytökset joudutaan peruuttamaan koronarajoitusten jatkumisen vuoksi. Tämä on suuri pettymys kaikille tätä alkuvuoden kohokohtaa odottaneille - eikä vähiten musikaalin tekijöille. Lohtua tuo se, että esitys striimataan verkkoon lauantaina 23.1.2021 Kangasala-salista.
Hullu Prinssi 2.1 eli totuus siitä, kuinka haarukka tuli Suomeen

Hullu Prinssi 2.1 eli totuus siitä, kuinka haarukka tuli Suomeen, kuva: Lassi Koivisto

Hullu Prinssi 2.1 eli totuus siitä, miten haarukka tuli Suomeen -musikaali lähetetään livestreamina Kangasala-salista lauantaina 23.1. kello 19.00. Esityksen voi katsoa verkossa joko suorana silloin tai tallenteena seitsemän vuorokauden kuluessa.

Striimiliput ovat jo myynnissä Kangasala-talon lipunmyynnissä ja verkossa Lippu.fi. Liput on hinnoiteltu niin, että halutessaan lipun ostaja voi myös tukea musikaaliproduktiota, jolta varsinaiset pääsylipputulot jäävät nyt saamatta. Toisaalta verkossa esityksen pääsee näkemään huomattavasti suurempi yleisö kuin olisi mahtunut näytöksiin Kangasala-talossa.

Hullun Prinssin näytöksiin ennakkoon ostetun lipun voi vaihtaa striimilippuun Kangasala-talon lipunmyynnissä. Lipuista voi myös hakea lippuhyvitystä joko Kangasala-talon lahjakorttina tai käteispalautuksena. Verkossa lipuista voi hakea palautusta Lippupisteen sivuilta. Lippuhyvitystä on haettava 28.2.2021 mennessä.

– Lukion musikaalin laulu- ja esiintymisvalmentajana toiminut näyttelijä Petra Karjalainen ylisti läpimenoharjoituksissa musikaalin korkeatasoisuutta ja tarinan syvyyttä. Muuta mainoslausetta musikaalimme ei varmaankaan kaipaa striimilippujen ostajille. Striimauksen kautta nuorten valtava panostus ja heidän tekemänsä työ tulee näkyväksi suurelle yleisölle, toteaa musikaalin tuottaja Ismo Tahvanainen.

Hullu Prinssi 2.1. eli totuus siitä, kuinka haarukka tuli Suomeen
Live stream ja tallenne 7 vrk
La 23.1.2021 klo 19. Liput alk. 10/25/100/200 €

Live stream -esityksen tiedot Kangasala-talon verkkosivuilla ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste