Huominen konsertti Kangasala-talossa siirtyy sairaustapauksen vuoksi

Tampere Big Band feat. Heikki Hela ja Mikko Alatalo: Kangasalla-jyrää! -konsertti huomenna perjantaina 6.5.2022 klo 19 siirtyy koronatapauksen vuoksi kesäkuulle. Juicen tuotannosta koostuvaan konserttiin ostetut liput käyvät sellaisinaan uuteen konserttiin.
Heikki Hela ja Mikko Alatalo Tampere Big Bandin solisteina Kangasala-talossa 6.5.2022.

Tampere Big Bandin perjantain 6.5.2022 konsertti siirtyy koronatapauksen vuoksi. Kangasala-talo etsii uutta ajankohtaa kesäkuulta ja tiedottaa siitä mahdollisimman pian, samoin lippujen siirrosta ja palautuskäytännöistä.

Huomiseen konserttiin ostetut ja varatut liput siirtyvät uuteen ajankohtaan. Liput käyvät sellaisinaan uuteen Tampere Big Band feat. Heikki Hela ja Mikko Alatalo: Kangasalla jyrää! -konserttiin, jossa kuullaan Juice Leskisen tuotantoa.

Kangasala-talo on lähettänyt peruuntumisesta viestin kaikille huomiseen konserttiin lipun ostaneille tai varanneille asiakkaille.

Konsertti Kangasala-talon verkkosivuilla ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste