Ilkka Vainion juhlakiertueen ainoa konsertti Kangasala-talossa

Viihdemusiikin tuotteliaan supermiehen Ilkka Vainion 60-vuotiskonserttien kiertue peruuntui. Ainoastaan Kangasala-talossa torstaina 29.10. klo 19 kuultava juhlakonsertti toteutuu. Ile palaa Kangasala-taloon kuin kotiin ja odottaa herkkää, hauskaa ja lämminhenkistä tapahtumaa.
Ilkka Vainio 60v. Juhlakonsertti lokakuussa 2020 Kangasala-talossa.

Vastikään 60 vuotta täyttänyt tuhansien laulujen tuottaja, sanoittaja ja artistinakin kaksi kultalevyä ansainnut Ilkka Vainio palaa mielellään Kangasalle ja Kangasala-taloon.

– Viimeksi Kangasala-talon kahdessa konsertissa oli hieno tunnelma ja hieno yleisö, hienot ihmiset. Siitä tuli vähän sellainen olo kuin kotiin tulisi, Ilkka Vainio sanoo.

– Kun koko juhlakiertueesta päästään esittämään vain yksi konsertti, olen tosi iloinen, että se on juuri Kangasala-talossa. Siitä tulee tosi iloinen ja yllätyksellinen. Voi olla, että teen vielä Kangasala-talosta laulunkin!, Vainio jatkaa.

Vainio kertoo olevansa nyt syövästä toivuttuaan paremmassa kunnossa kuin koskaan, omien sanojensa mukaan kuin uudestisyntynyt. Hän tuo mukanaan taitavia muusikoita, heidän joukossaan Luumu Kaikkosen ja Jani Jalkasen, joka esittää Vainion hänen isälleen Kari Tapiolle sanoittamia kappaleita.

Ilkka Vainio laulaa omiensa lisäksi myös isänsä Juha Vainion kuolemattomia lauluja. Konsertissa kuullaan paljon klassikkoja mutta myös uutta musiikkia.

Kangasala-salissa istutaan numeroimattomilla paikoilla väljästi ja turvavälit huomioiden, suosituksemme mukaan myös maski kasvoilla. Vierailun turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Ohjeistusta saapumisesta Kangasala-salin tilaisuuksiin löydät täältä.

Kangasala-talon koronaturva tekee lippujen ostamisesta ennakkoon myös taloudellisesti turvallista. Käytössämme on joustavat lipunmyyntiehdot vuoden loppuun asti. Lue lisää täältä.

Ilkka Vainio 60v. juhlakonsertti:
Koko kansan laulut
To 29.10.2020 klo 19. Liput alk. 29/26 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste