Iloinen marraskuu – Dave Lindholm ja Joe Vestich Kangasala-talossa

Dave ”Isokynä” Lindholm on suomalainen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä, joka on pitkän uransa aikana jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkiin. Lindholm on levyttänyt suuren määrän sekä suomeksi että englanniksi. Esiintymislavoilla Lindholmia on nähty jo lähes viiden vuosikymmenen ajan.
Legendaarinen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä Dave ”Isokynä” Lindholm esiintyy Kangasala-talossa marraskuussa 2019.

Palkittu, arvostettu taiteilija

Lindholm on soittanut lukuisissa kokoonpanoissa ja levytyksiä on kertynyt valtava määrä. Vuonna 2006 Lindholm vastaanotti säveltaiteen valtionpalkinnon pitkästä ja tinkimättömästä urastaan, tuolloin Lindholmin ensilevytyksestä oli tullut kuluneeksi 35 vuotta. Muutamaa vuotta myöhemmin Lindholm palkittiin suomenkielisestä sanoitustyöstään. Perusteluissa todettiin, että hänen kynästään on syntynyt muodoltaan eläviä ja hengeltään kuolemattomia teoksia. Palkintolautakunnan mukaan hän on synnynnäinen taiteilija, joka tekee lauluja pakottamatta ja rakkaudesta musiikkiin.

Erikois-Emma-palkinnon Lindholm sai työstään suomalaisen bluesin ja rockin puolesta. Vuonna 2017 Tampere Guitar Festival nimesi Lindholmin ensimmäiseksi Vuoden kitaralähettilääksi. Tunnustuksen perusteluissa Lindholmista kerrotaan seuraavaa: ”Dave Lindholmin merkitys suomalaiselle blues- ja rock-kitaroinnille on kiistaton. Vuonna 1972 levyttävän artistin uransa aloittanut muusikko on klassikkolevyillään ja kuolemattomilla biiseillään saavuttanut sekä yleisön että musiikkiteollisuuden kunnioituksen.

Iloinen Marraskuu-konsertti

Tätä upeaa muusikkoa on nyt hieno tilaisuus päästä kuulemaan ja näkemään marraskuisessa illassa. Kiertue nimettiin Iloiseksi Marraskuuksi Daven sanoin: “Marraskuussa ei synkistellä, vaan pidetään hauskaa ja iloitaan hyvästä musiikista”.

Daven lisäksi Iloinen marraskuu -konsertissa esiintyy Daven hyvä ystävä ja pitkän linjan muusikko Joe Vestich (USA), joka esittää omaa uutta musiikkiaan tulevalta levyltään. Joe Vestich on 1986 Suomeen muuttanut laulaja, lauluntekijä, kitaristi ja kuvataiteilija. Joe on soittanut samoissa kokoonpanoissa Daven lisäksi muun muassa Heikki Silvennoisen ja Aku Syrjän kanssa, on tehnyt yhteistyötä myös soitto- ja sanoituspuolella esimerkiksi Costello Hautamäen, Jonne Aaronin, SF-Bluesin ja Palefacen albumeilla.

Tällä hetkellä Joe äänittää uutta materiaalia ja keikkailee ahkerasti soolona, duona ja oman Joe Vestich Band-kokoonpanonsa kera. Joen musiikki vaihtelee sujuvasti folkista countryyn ja rock´n´rollista rhytm´n´bluesiin. Tätä miestä kannattaa kuunnella!

Kaksikko Dave Lindholm & Joe Vestich on esiintynyt lukemattomia kertoja yhdessä ja nytkin ilta huipentuu duon yhteissoittoon.

Tapahtuman järjestää Presto Live Production yhteistyössä Kangasala-talon kanssa.

Medialla on mahdollisuus myös haastatella Dave Lindholmia puhelimitse 050 5905793.

Dave Lindholm – Iloinen Marraskuu
Kangasala-talossa to 28.11. klo 19, liput alk. 25/20 €

Lisätiedot:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste