Iskelmää, tanssimusiikkia, lattareita ja balladeja – Meiju Suvas hurmaa kuulijansa Kangasala-talossa pe 13.9.

Kevyen musiikin tyylitaituri ja erinomainen tunnelmanluoja Meiju Suvas tuo musiikkielämyksen täynnä hittikappaleita vuosien varrelta, kuten Pure mua, Kaunotar ja kulkuri, Moliende cafe ja Tää onnea on. Illan aikana soi tietenkin myös kesällä 2019 julkaistu latinomusiikista vaikutteita saanut uusi versio kolmenkymmenen vuoden takaisesta Pure mua -hitistä

Meiju Suvas on tuikkinut kestotähtenä suomalaisen viihdemusiikin taivaalla jo 36 vuotta. Vuosien varrella energiselle laulajalle ovat tulleet tutuiksi kevyen musiikin tyylilajit laidasta laitaan, ja ohjelmisto kattaakin monipuolisesti iskelmän, lattarit, tanssimusiikin ja discon, unohtamatta tunnelmallisia balladeita.

Kangasala-taloon Meiju Suvas kertoo saapuvansa juhlatunnelmissa. Energinen laulajatar täytti 60-vuotta kuluvan vuoden tammikuussa, joten juhlavuoden kunniaksi kiertue suuntautuu myös konserttisaleihin. Meijun konsetteissa viihtyvät varmasti kaikenikäiset, nuorista varttuneenpiikin kuulijoihin. Vauhdikkaan meiningin lisäksi luvassa on myös tunnelmointia ja slovareita.

Meiju Suvaksen ura alkoi vuonna 1982 julkaistun Tahdon sinut -kappaleen myötä. Kappale pysyi pitkään listaykkösenä, ja sinkun kääntöpuolella ollut Oot paha -kappale oli soittolistojen kakkosena.

Esikoisalbumi Meiju myi hetkessä platinaa aikana, jolloin platinalevyn myyntiraja oli 50 000. Uransa aikana Meiju Suvas on saavuttanut tähän mennessä tämän platinan lisäksi neljä kultalevyä, ja kaikkiaan häneltä on ilmestynyt 13 pitkäsoittoa ja lukuisia kokoelmalevyä.

Meiju Suvas Kangasala-salissa pe 13.9.2019 klo 19

Liput Kangasala-talolta:Normaali 25 €Alennettu 23 €Lippu.fi alk. Normaali 27,50 € + toim.maksutAlennettu 25,50 € + toim.maksut

Osta liput

Meiju Suvas Kangasala-talo

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste