Jarkko Martikaisen pohdiskeleva musiikki puhuttelee kaikenikäisiä

Laulaja-lauluntekijä Jarkko Martikainen tekee elämää pohdiskelevia sanoituksia ja musiikkia, joka puhuttelee kaikenikäisiä ihmisiä. Jarkko Martikainen esiintyy Kangasala-talossa perjantaina 22.10.2021 kello 19.
Jarkko Martikainen Kangasala-talossa 22.10.2021

Jarkko Martikainen, kuva: Tomi Palsa

Monien kulttuurialojen mies Jarkko Martikainen luo esiintyessään käsinkosketeltavan vahvan musiikkitunnelman. Hänen laulujensa pohdiskelevat sanoitukset sisältävät usein myös teräviä kierteitä. Musiikkiuran lisäksi Martikainen tunnetaan myös kolumnistina, tuottajana, dokumentaristina ja kirjailijana.

Pitkäkestoisimman työnsä Martikainen on tehnyt YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina: vuosina 1988 – 2018 yhtyetoiminta tuotti yhteensä 11 albumia, kaksi kokoelmalevyä ja historiikki-dvd:n.

Vuonna 2004 alkanut sooloura on ollut menestyksekäs. Viimeisintä tuotantoa ovat viime vuonna julkaissut singlet ”Soita isälle, Helena!” ja ”Laiturilla” sekä elokuussa ilmestynyt kahdeksas albumi ”Ystävien taloissa”.

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Jarkko Martikainen
Pe 22.10. klo 19. Liput alk. 25 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste