Jazzmuseo kurottaa kohti yleisöä ilon ja svengin kautta Kangasala-talossa

Jazzmuseo on Kangasalla usein konsertoinut kokoonpano. Nyt saamme tutut muusikot Kangasala-saliin keskiviikkona 14.10.2020. Jazzmuseon tapa lähestyä musiikkia on kamarimusiikillinen, rauhallinen ja syventyvä. Silti yhtye kurottaa kohti yleisöä ilon ja svengin kautta. Konserttilipulla pääsee tuntia ennen konserttia myös Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyyn Kuvista kokoelmaksi.
Kokeneista muusikoista koostuva Jazzmuseo -yhtye konsertoi Kangasala-talossa lokakuussa 2020.

Jazzmuseo, kuva: Johanna Hjorth

Jazzmuseo on vuonna 2012 perustettu yhtye, jossa soittavat pianisti Arto Piispanen, kitaristi Lauri Hannu, kontrabasisti Ville Rauhala sekä saksofonisti Masa Orpana. He ovat kokeneita muusikoita, jotka tunnetaan muun muassa Rakkan, Black Motorin, Hot Herosin, Olmarin Unionin, Anssi Tikanmäki Orchestran ja Tampere Big Bandin riveistä. Masa Orpana ja Lauri Hannu ovat kotoisin Kangasalta, joten Jazzmuseon soinnissa on myös paikallisväriä.

Yhtyeen ohjelmisto on vaihtelevaa ja yllättävää. Omannäköisiksi sovituksiksi taipuvat esimerkiksi big band -musiikin klassikot, klassisen musiikin helmet sekä jazzin ja rockin modernistien sävellykset.

Vuonna 2018 Jazzmuseo julkaisi konserteissa äänitetyn levyn Elävänä Pyynikinlinnassa (Alba Records), joka on saanut musiikkikriitikoilta ylistäviä arvioita. Levyllä soivat enimmäkseen muusikoiden omat sävellykset, joita kuullaan paljon myös Kangasala-talon konsertissa.

Konserttilippu sisältää sisäänpääsyn Kimmo Pyykkö -taidemuseoon esitystä edeltävän tunnin ajan. Syksyn näyttely Kuvista kokoelmaksi esittelee Kangasalan kaupungin taidekokoelmaa.

Ennakkoon ostettujen lippujen paikkanumerointi ei päde, sillä koronarajoitusten vuoksi katsojamäärä on rajoitettu 110 henkilöön ja henkilökunta ohjaa yleisön saliin turvavälit huomioiden.

Koronaturva helpottaa lippujen ostamista ennakkoon

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen ennakkoon olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka. Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta, kunhan ilmoittaa sairastumisestaan ennen tapahtuman alkua Kangasala-talon lipunmyyntiin.

Jazzmuseo
Ke 14.10. klo 19. Liput alk. 18/15/6 €
Tuotanto: Kangasala-talo

Konsertissa ei ole väliaikaa.

Kuva Jazzmuseo (kuva: Johanna Hjorth) tästä linkistä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste