Jesse Kaikurannan puhutteleva päätöskonsertti

Valovoimainen tulkitsija Jesse Kaikuranta esittää omia hittejään ja tarkasti harkittuja lainattuja lauluja Vain Elämää -yhtyeestä tutun kitaristi Peter Engbergin kanssa Kangasala-talossa 9.11.2019 kitaralle ja laululle sovitettuina versioina. Puhutteleva ja herkkä ilta on Jesse Kaikurannan paluukiertueen päätöskonsertti.

The Voice Of Finland 2012 -kisassa kärkeen sijoittunut Jesse Kaikuranta tunnetaan herkkänä tulkitsijana. Esiintymiset musiikki- ja teatterilavoilla ovat tehneet Jessestä uskottavan ja aidosti koskettavan artistin. Hänen levollinen äänensä tavoittaa suomalaisten sydämet. Vuonna 2012 Jesse Kaikuranta voitti Syksyn sävel -kilpailun kappaleella ”Järjetön rakkaus” ja oli sekä yleisön että lehdistön suosikki.

Debyyttialbumi ”Vie mut kotiin” julkaistiin marraskuussa 2012 ja on myynyt yli tuplaplatinaa. Levyn myötä Jesse Kaikuranta sai viisi Emma-ehdokkuutta, muun muassa Vuoden tulokkaana. Levyn sinkuista ”Vie mut kotiin”, ”Järjetön rakkaus” ja ”Näytän sulle rannan” nousivat hiteiksi. Toinen albumi ”Vaikka minä muutuin” julkaistiin 2013 ja siltä lohkaistu single ”Vielä täällä” keikkui useita viikkoja radiolistojen kärjessä. Kolmas albumi ”Jesse Kaikuranta” julkaistiin 2017.

Jesse Kaikuranta & Peter Engberg la 9.11. klo 19 Kangasala-talossa
Liput Kangasala-talolta 22/20 €, Lippu.fi alk. 24,50/22,50 € + toim.maksu

Mediakuva liitteenä.

Lisätiedot:
Irmeli Jokilampi, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391, irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Jesse Kaikuranta ja Peter Engberg esiintyvät Kangasala-talossa syksyllä 2019.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste