Tapahtumat peruttu huhtikuun loppuun, K-Kino jatkaa normaalisti, Kimmo Pyykkö -taidemuseo on auki

Kangasala-talo peruu Kangasala-salin konsertit ja muut tapahtumat huhtikuun loppuun asti. Osa tapahtumista siirtyy syksylle. K-Kinon elokuvaesitykset jatkuvat toistaiseksi. Myös Kimmo Pyykkö -taidemuseo on auki, mutta museon yleisötapahtumat on peruttu. Ajantasaisen tiedon saat parhaiten täältä verkkosivuiltamme kunkin tapahtuman kohdalta. Täältä löydät myös ohjeet peruuntuneisiin tapahtumiin ennakkoon ostamiesi lippujen maksupalautuksista. Palvelemme teitä parhaamme mukaan myös tässä poikkeustilanteessa!

Ajankohtaisen tiedon saa parhaiten Kangasala-talon sivuilta, jonne päivitämme tietoja esimerkiksi siirtyvistä konserteista. Seuraamme koronatilannetta tiiviisti ja päätökset loppukevään tapahtumista tehdään sen perusteella. Uusia ratkaisuja myös K-Kinon ja taidemuseon toiminnasta tehdään, jos tilanne muuttuu.

Kangasala-talon lipunmyynti on toistaiseksi auki normaalisti. Peruuntuneisiin tilaisuuksiin lipun ostaneet voivat tulla hakemaan hyvityksen lippua vastaan toukokuun loppuun asti. Syksylle siirtyviin tilaisuuksiin liput käyvät sellaisenaan. Esimerkiksi Diandran perjantaina 20.3. pidettäväksi suunniteltu konsertti siirtyy, se järjestetään 3.11.2020 ja kevään konserttiin ostetuilla lipuilla pääsee syksyn konserttiin. Myös siirtyvien konserttien lipuista saa halutessaan rahat takaisin.

K-Kino jatkaa toistaiseksi normaalisti elokuvaesityksiä. Katsojat pääsevät valitsemaan paikkansa salissa vapaasti, jotta siellä voidaan istua väljästi.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on myös normaalisti auki. Siellä pääsee tutustumaan katutaidetaustaustaisen taiteilijan Jussi TwoSevenin näyttelyyn All Is One. Taidemuseon yhteistyössä Valkeakoski-opiston kanssa järjestämät luennot ja muut tapahtumat on kuitenkin peruttu, samoin yleisöopastukset. Senioripäivinä 25.3. ja 22.4. seniorilipun hinta on 2 euroa, mutta opastusta ei järjestetä.

Seuraamalla koronatilanteen kehittymistä aktiivisesti huolehdimme siitä, että Kangasala-talo on kaikille talossa käyville turvallinen. Toimimme  terveysviranomaisten ohjeiden mukaan.

Koronavirus ei pääsääntöisesti tartu pinnoilta vaan ihmisten välisessä kontaktissa. Asiakkaiden käytössä on käsidesiä talon tiloissa ja ohjeistamme huolelliseen ja usein toistuvaan käsienpesuun saippualla ja lämpimällä vedellä. Muistutamme myös oikeasta tavasta yskiä hihaan tai nenäliinaan. Olemme ystävällisiä, vaikka vältämmekin kättelyä.

Henkilökuntamme jää pois töistä hyvin matalalla kynnyksellä pientenkin flunssaoireiden ilmettyä. Toivomme myös asiakkaidemme huomioivan muut ihmiset jäämällä flunssaisena kotiin.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste