Juha Laitila Anitta Ahosen tilalla Kangasala-talossa perjantaina

Perjantain stand up -illan esiintyjä vaihtuu. Kangasala-salin lavalle nousee koomikko ja imitaattori Juha Laitila perjantaina 10.12.2021 klo 19 alkavassa esityksessä.
Juha Laitila

Koomikko, näyttelijä, imitaattori ja laulaja Juha Laitila

Juha Laitila on monitaitoinen koomikko, näyttelijä, imitaattori ja laulaja. Kokenut viihteen moniottelija saa taatusti yleisön hyvälle tuulelle.

Anitta Ahosen Ylipainovoimaa! -esitys peruuntuu sairaustapauksen vuoksi. Onneksi hauskaa iltaa ei tarvitse peruuttaa. Esitykseen ostetut ja varatut liput käyvät sellaisinaan.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta. Edellytys joulukuun tapahtumiin osallistumiselle on koronapassi yli 16-vuotiailta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Komediaa Kangasalla: Iso A ja Ylipainovoimaa! tilalla imitaattori Juha Laitila
Pe 10.12.2021 klo 19. Liput alk. 35/33 €

Tilaisuus Kangasala-talon verkkosivuilla ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste