Juha ”Norppa” Taskinen ja luontokuvaelämyksiä Kangasala-talossa

Kangasalan Kameraseuran vuosi huipentuu torstaina 22.11.2018 klo 18, kun seuran neljännessä luontokuvaillassa tuodaan katsojien iloksi seuran jäsenten uusinta kuvasatoa ja illan pääesiintyjän Juha ”Norppa” Taskisen esitys ”40 vuotta norppia ja hylökeitä”.
Juha Taskinen jäällä hylkeen kanssa.

Juha Taskinen on yksi Suomen tunnetuimmista luontokuvaajista, joka on jo vuosia keskittynyt kuvaamaan erityisesti saimaannorppaa ja Saimaan järviluontoa. Hän on lisäksi tuottanut lukuisia elokuvia ja kirjoja, ja kuvannut myös muun muassa Laatokan luontoa ja laatokannorppaa sekä Vienan Karjalaa ja Vienanmerta.

Kuvaesitys vie katsojat Taskisen sukeltajatuttavien maailmaan, vuosikymmenien kuvien ja kokemusten, ilon ja liikutuksen hetkiin. Kuvien lomassa Taskinen ”huastelee savoksi”.

Kangasalan Kameraseuran jäsenmäärä on viime vuodet kasvanut tasaisesti ja nykyisen noin 60 jäsenen joukossa on useita niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa palkittuja kuvaajia. Tämänvuotisen luontokuvaillan Kangasalan kameraseuran esitykseen oli tarjolla liki tuhat hienoa kuvaa, joista tiukan seulonnan jälkeen valikoitui reilut 200 toinen toistaan upeampaa otosta.

Musiikkimaisemat Kangasalan kameraseuran kuvaesitykseen on tuottanut Heikki Mäenpää työryhmineen.

Ennen esitystä ja esitysten väliajalla Kangasala-talon aulassa ehtii tutustua kameraesittelyihin.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa järjestetään teemaopastus Pekka Luukkolan valokuvanäyttelyyn klo 17. Intendentti Soila Kaipiaisen vetämällä opastuksella tutustutaan Luukkolan sinisävyisiin luontomaisemiin.

Luontokuvailta Kangasala-talossa to 22.11. klo 17:30. Esitykset konserttisalissa alkavat klo 18. Liput Kangasala-talolta 15/12 €, Lippu.fi 17,50/13,50 € + toimitusmaksu

Teemaopastus: Pekka Luukkolan maisemavalokuvat to 22.11. klo 17−17:45 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Liput Kangasala-talolta 6/4 € tai Museokortti. Alle 18-v. 0 €. Luontokuvaillan lipun lunastaneet 3 €.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Juha Taskinen
juha@norppataskinen.fi

Risto Sukki
Kangasalan kameraseura
040 567 9131
risto.sukki@live.com

Laura Pekkala
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kimmo Pyykkö -taidemuseo, Kangasala-talo Oy
040 773 0196
laura.pekkala@kangasala-talo.fi

www.kangasala-talo.fi
www.k-kino.fi
www.facebook.com/kangasalatalo
www.twitter.com/Kangasalatalo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste