Jukka Kuoppamäen konsertissa Kangasala-talossa saa laulaa mukana

Lauantaina 26.9.2020 tuttuakin tutummat laulut saavat yleisön laulamaan, kun Kangasala-salin lavalle nousee Jukka Kuoppamäki. Pitkän linjan lauluntekijän kynästä on lähtenyt sävellyksiä ja sanoituksia, jotka likipitäen jokainen suomalainen osaa ulkoa, Sininen ja valkoinen -kappaleesta Satulinnaan. Kangasala-taloon mahtuu koronarajoitusten vuoksi vain 110 kuulijaa laulamaan mukana. Lippuja on vielä jonkin verran jäljellä.
Jukka Kuoppamäki Kangasala-talossa 26.9.2020.

Jukka Kuoppamäki esiintyy Elämäni laulut – saa laulaa! -konsertissa yhdessä Jukka Ruusumaan kanssa. Odotettavissa on ilta, joka jää muistoihin mukavana syksyisenä hetkenä.

Konsertin ensimmäinen osa on läpileikkaus Jukka Kuoppamäen urasta. Siinä kuullaan Kuoppamäen materiaalia vuosikymmenten varrelta. Myös uudet laulut pääsevät kuulijoiden arvioitaviksi.

Toisella puoliajalla siirrytään yhteislaulun muodossa vaiheeseen, jossa legendaariset Kuoppamäki-hitit nostavat varmasti tunnelman kattoon. Jukka juontaa itse tuon jälkimmäisen osion kertoen samalla laulujensa synnyistä ja historiasta. Laulujen tekstit heijastetaan taustalle.

Ennakkoon ostettujen lippujen paikkanumerointi ei päde, sillä koronarajoitusten vuoksi katsojamäärä on rajoitettu 110 henkilöön ja henkilökunta ohjaa yleisön saliin turvavälit huomioiden.

Koronaturva helpottaa lippujen ostamista ennakkoon

Kangasala-talo on ottanut käyttöön joustavat lipunmyyntiehdot koronaepidemian vuoksi. Yleisöä kehotetaan jäämään kotiin vähäisenkin hengitystieinfektio-oireen ilmaantuessa. Jotta lippujen ostaminen ennakkoon olisi myös taloudellisesti turvallista, Kangasala-talo on lisännyt lipunmyyntiehtoihin koronaturvan, joka on alkuun voimassa 30.10.2020 saakka. Jos asiakas saa hengitystieinfektion oireita ja tapahtumaan osallistuminen estyy sen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta, kunhan ilmoittaa sairastumisestaan ennen tapahtuman alkua Kangasala-talon lipunmyyntiin.

Jukka Kuoppamäki: Elämäni laulut – saa laulaa!
La 26.9. klo 15. Liput ennakkoon alk. 25 €, ovelta 30 €
Esityksessä on väliaika.
Tuotanto: Kangasala-talo ja Dex Viihde

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste