K-Kinon elokuviin 13.8. alkaen Kangasala-talossa

Kangasalalaisten oman elokuvateatterin K-Kinon toiminta käynnistyy koronatauon jälkeen perjantaina 13.8.2021. Kangasala-talossa huolehditaan tarkasti terveysturvallisuudesta, ja näytöksiin myydään vain 40 lippua lähes 300-paikkaiseen Kangasala-saliin.

Saman seurueen jäsenet voivat istua yhdessä, mutta muuten katsojien väliin jätetään reilut turvavälit. Katsomossa käytetään maskeja ja käsidesiä on tarjolla, samoin mahdollisuus käsien pesuun. Sanomattakin on selvää, että elokuviin voi tulla vain oireettomana.

Elokuun leffoina K-Kinossa nähdään tämän syksyn kotimaiset ensi-iltaelokuvat Pertsa ja Kilu, Peruna, Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily sekä Benedict Cumberbatchin tähdittämä tosipohjainen vakoilutarina Kuriiri – The Courier. Tarkemmat tiedot K-Kinon sivuilta k-kino.fi. Leffaliput voi myös ostaa ennakkoon K-Kinon verkkokaupasta https://k-kino.fi/fi_FI

Kirjailija Väinö Riikkilän luomat hahmot Pertsa ja Kilu seikkailevat täysverisessä ja ajattomassa seikkailuelokuvassa Kangasala-talon K-Kinossa elokuussa 2021.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste