K-Kinon yksityisnäytökset nyt myös yli kymmenelle hengelle

Kokoontumisrajoitukset lievenivät ja yksityiseen elokuvanäytökseen Kangasala-talossa voi nyt osallistua yli kymmenen henkilöä. Suositut yksityisnäytökset pidetään tarjolla jatkossakin. Kangasala-salissa voi myös järjestää yksityistilaisuutena oman konsertin tai muun akustisen esityksen, ja loistaa tähtenä konserttisalin lavalla.
Kangasala-salin portaat

Kangasala-salin nousevan katsomon valaistut portaat, kuva: Roope Jakonen

K-Kinon yksityisnäytökset Kangasala-salissa ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton. Yksityisnäytöksiä on varattu innokkaasti ja elokuvien merkeissä on vietetty myös syntymäpäiviä omalla porukalla. Mahdollisuus yksityisten elokuvanäytösten järjestämiseen Kangasala-talossa säilyy jatkossakin eikä pääty helmikuun loppuun. Kulttuuriravintola Jalmarista voi tilata tarjoilua ennen tai jälkeen elokuvan.

Tällä hetkellä voimassa olevan aluehallintoviraston päätöksen mukaan Kangasala-saliin voidaan ottaa puolet sen kapasiteetista eli enintään 150 henkilöä. Tämä pätee myös sunnuntaina 13.2.2022 alkaviin K-Kinon yleisölle avoimiin elokuvanäytöksiin.

Yksityiseen elokuvanäytökseen voi tällä hetkellä valita jonkin kahdeksasta elokuvasta, jotka ovat Sing 2, Maailman ympäri 80 päivässä, Vinski ja näkymättömyyspulveri, Tunturin tarina, Hytti nro 6, Spencer, 70 on vain numero ja Piemonten tryffelinmetsästäjät.

Kangasala-saliin voi myös tuoda oman lempileffansa DVD- tai Blu-ray -formaatissa tai näyttää lähipiirilleen isolla kankaalla vaikka vanhoja lomavideoita lääkkeeksi kaukokaipuuseen. Aineistot saadaan näkymään valkokankaalle myös tietokoneelta. Suoratoistopalvelujen sisältöjä ei tekijänoikeussuojausten vuoksi voi katsella.

Konserttisalin voi varata 45 minuutiksi omaa konserttia, runonlausuntaa, tanssia tai muuta akustista esitystä varten. Myös talon upea Steinway-flyygeli on käytettävissä samaan hintaan. Tämä on oiva tilaisuus saada perheen taiteilija tai kaveriporukan viihdyttäjä esiintymään isolla lavalla.

Myös yritykset voivat huomioida esimerkiksi henkilöstöään kutsulla yksityisnäytökseen.

Yksityistilaisuudet varataan Kangasala-talon myyntipalvelusta myyntipalvelu@kangasala-talo.fi tai 0400 304 530. Omissa konserteissa voi olla enintään kymmenen osallistujaa, esiintyjät mukaanluettuina. Yksityisen elokuvanäytöksen hinta on 230 euroa kymmeneltä henkilötä ja lisähenkilöiltä normaali elokuvalipun hinta/henkilö (11 €, lastenelokuviin 10 €). Yksityiskonsertin hinta on 200 euroa/45 minuuttia. Oman lempileffan katsominen maksaa 150 euroa puoleltatoista tunnilta, lisäaika 50 euroa/alkava tunti.

Kangasala-talossa on maskisuositus ja asiakkaita pyydetään huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta. Koronapassia ei tällä hetkellä edellytetä talossa asioimiseen.

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste