Kalle Jussila ja Aikamiehet sinivalkoisten tangojen pyörteissä Kangasala-talossa

EDIT: KONSERTTI SIIRTYY, UUSI ESITYSPÄIVÄ 8.1.2022. Kangasala-talon tangokonserttien sarja saa jatkoa, kun Kalle Jussila ja Aikamiehet-kuoro esittävät suomalaisia tangoja konsertissaan lauantaina 2.10.2021 kello 18. Solistina laulaa Kalle Jussila.
Kalle Jussila ja Aikamiehet sinivalkoisten tangojen pyörteissä Kangasala-talossa 2.10.2021.

Sinivalkoiset tangot -konsertissa kuullaan suomalaisia tangoja 1950- ja 1960-luvuilta tähän päivään. Kalle Jussila on yksi Suomen uskottavimmista ja koskettavimmista tangon tulkitsijoista. Mukana on aikamiehen ikään ehtinyt 56-vuotias ja maan tunnetuin mieskuoro Aikamiehet. Kuoro tunnetaan jo 1960-luvun Iltatuulen viestistä ja monista tv-esiintymisistä.

Kansainvälistä kokemusta Aikamiehet on hankkinut useilla konserttimatkoillaan Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Aikamiehet on konsertoinut Australiassa, Pohjois-Amerikassa, useita kertoja Virossa, Espanjassa ja viimeksi Unkarissa. Aikamiehet konsertoi edelleen eri puolilla Suomea säännöllisesti. Pitkä ja menestyksellinen ura on kehittänyt Aikamiehille taidon rakentaa monipuolinen ohjelmistonsa vastaamaan yleisön odotuksia ja toiveita.

Kangasala-salin tapahtumissa noudatetaan voimassaolevia suosituksia ja rajoituksia. Tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Sinivalkoiset tangot – Kalle Jussila & Aikamiehet
La 2.10. klo 18. Liput alk. 28/25 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste