Rekrytoimme: Esitysteknikko vakituiseen työsuhteeseen

Haemme vakituiseen työsuhteeseen esitysteknikkoa. Työssä pääsee mukaan kasvavan ja monipuolisen tapahtumatalon vaihteleviin tehtäviin ja osaksi mukavaa työyhteisöä. Hae työpaikkaa ke 18.9. klo 15.00 mennessä.

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa, 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Kangasala-talossa järjestetään vuosittain yli 400 tilaisuutta, joista 300 on konserttisalin esityksiä tai elokuvanäytöksiä. Kävijöitä talossa ja taidemuseossa käy vuosittain yli 50 000. Kangasala-talossa sijaitsee 300-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä Kangasalan kaupungin valtuustosali ja kaupunginhallituksen kokoushuone.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Esitysteknikkoa

Työssä pääsee mukaan kasvavan ja monipuolisen tapahtumatalon vaihteleviin tehtäviin. Kangasala-salin tapahtumissa esitysteknikko toimii valo- tai äänimiehenä, vastaten pienistä tilaisuuksista yksin ja isommista yhdessä muiden esitysteknikoiden kanssa. Monipuoliseen toimenkuvaan sisältyy myös ATK-tukipalveluiden tuottaminen kokouspalveluiden asiakkaille sekä kaupunginvaltuuston kokouksiin, joita on kerran kuukaudessa. Esitysteknikko on ajoittain mukana myös taidemuseon näyttelyihin liittyvissä tehtävissä sekä huolehtii talon yleisistä kalustojärjestelyistä.

Edellytämme tehtävään valittavalta

  • asiakaspalveluhenkistä ja joustavaa työotetta
  • valo- tai äänitekniikan hallintaa konserttisalin tapahtumissa
  • soveltuvaa koulutusta ja intoa oppia uutta
  • kokemusta ATK-tukipalveluista PC- ja Microsoft-ympäristöissä
  • valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES-työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Kotilainen ti, to ja pe klo 1215. p. 040 631 6400 Toimita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen timo.kotilainen@kangasala-talo.fi 18.9. klo 15.00 mennessä.

 

Kangasala-talon julkisivu talvella.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste