Kangasala-talo ottaa koronapassin käyttöön joulukuun tapahtumissa

Kangasala-talo ottaa koronapassin käyttöön joulukuun alusta. Koronapassia edellytetään Kangasala-salissa järjestettävissä konserteissa ja muissa tapahtumissa. K-Kinon elokuviin ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyihin pääsee passitta. Marraskuun tapahtumissa koronapassia ei vielä edellytetä.
Kangasala-talo

Kangasala-talo, kuva: Laura Vanzo

Haluamme Kangasala-talossa taata asiakkaidemme terveysturvallisen vierailun ja otamme siksi käyttöön koronapassin talon tapahtumissa 1.12.2021 alkaen.

Koronapassi on edellytys Kangasala-salin tapahtumiin osallistumiselle 1.12.2021 alkaen toistaiseksi. Passia edellytetään yli 16-vuotiailta. Ensimmäinen tapahtuma, johon koronapassi tarvitaan, on Martin Alvaradon konsertti Canción de Navidad keskiviikkona 1.12.2021.

Passia kysytään ovella vain konsertteihin ja muihin Kangasala-salin tapahtumiin tultaessa. K-Kinon elokuvaesitysten yleisömäärät eivät edellytä koronapassin käyttöä ja jokaisella katsojalla on paikkalippu, joten elokuviin pääsee joulukuussakin ilman passia. Myöskään Kimmo Pyykkö -taidemuseon Matkalla -66 -näyttelyyn ja Pitkän matkan ateljee -näyttelyyn ei passia tarvita.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun. Koronaturva on voimassa 31.12.2021 saakka.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste