Kangasala-talo pidensi koronaturvaa vuoden loppuun

Kangasala-talo korvaa ennakkoon ostetut liput, jos asiakas sairastuu tai saa koronaan viittaavia oireita ja peruu osallistumisensa ennen konserttia tai muuta tapahtumaa. Koronaturvaa on nyt pidennetty lokakuun lopusta tämän vuoden loppuun asti. Kangasala-talo tekee kaikkensa, että käynti konsertissa tai muussa tapahtumassa sekä museovierailu Kuvista kokoelmaksi -näyttelyyn on turvallista.
Katri Ylander esiintyy levynjulistuskiertueellaan Kangasala-talossa marraskuussa.

Katri Ylander konsertoi Kangasala-talossa ke 11.11.2020 klo 19. Kuva: Katri Tamminen

Kangasala-salissa esiintyvät tulevina viikkoina Heikki Silvennoinen, Ida Elina & Band loppuunmyydyssä konsertissa 23.10., jazzpianisti Iiro Rantala uuden Flock-kvartettinsa kanssa 22.10., Ilkka Vainio 60v-juhlakiertueensa ainoassa toteutuvassa konsertissa 29.10. ja stand up -koomikko Anitta Ahonen Ylipainovoimaa!-showssaan 6.11.2020. Barokkiviulisti Aira Maria Lehtipuu ja cembalisti Ilpo Laspas soittavat Bachin perheen musiikkia 10.11., Seminola-orkesteri on 1950-luvun tunnelmissa Me tulemme taas! -konsertissa 4.11. ja Katri Ylanderin levynjulkistuskiertue pysähtyy Kangasalla 11.11.2020.

Marraskuussa on luvassa teatteria. Miia Nuutila ja Pauliina Hukkanen tuovat 13.11. Kangasala-salin näyttämölle Sari Havaksen riemastuttavan musiikkikomedian Terapian tarpeessa jälleen, osa 2. The Miracle – A Night with Queen -musiikkishowssa 20.11. Freddie Mercuryn roolissa laulaa Kimmo Blom. Harmo ja minä – andalucialainen elegia 24.11. on Petri Kumelan kitaransoiton ja Vesa Vierikon kerronnan varaan rakennettu ylistys ihmisen, eläimen ja luonnon yhteiselolle. Pientä laittoa -parisuhdekomediassa uutta kipinää avioliittoon etsivät Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen.

Kangasala-talon koronaturva tekee lippujen ostamisesta ennakkoon myös taloudellisesti turvallista. Käytössä on joustavat lipunmyyntiehdot vuoden loppuun asti. Jos asiakas on ostanut liput tapahtumaan mutta ei voi osallistua koronarajoituksiin liittyvän hengitystieinfektio-oireen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada hyvitys käyttämättä jääneestä lipusta. Hyvitys suoritetaan käteisellä Kangasala-talon lipunmyynnistä ja hyvitykseen on oikeus, mikäli asiakas on ennen tapahtuman alkua ilmoittanut sairausesteestä joko puhelimitse tai sähköpostilla Kangasala-talon lipunmyyntiin. Palautuksesta vähennetään lipunmyyntikuluina 2,50 € / lippu. Hyvitys pitää hakea 10 vrk:n sisällä tapahtuman jälkeen.

Kangasala-salissa istutaan numeroimattomilla paikoilla väljästi ja turvavälit huomioiden, suosituksemme mukaan myös maski kasvoilla. Vierailun turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Ohjeistusta saapumisesta Kangasala-salin tilaisuuksiin löydät täältä ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste