Kangasala-talon huhtikuussa Costello, irkkumusiikkia ja sirkusta

Huhtikuussa pidetään hauskaa Kangasala-talossa. Costello Hautamäki tulee Kangasalle Hämeenlinna Big Bandin kanssa keskiviikkona 20.4., irlantilaisten laulujen iltaa vietetään torstaina 21.4. ja viikonloppuna 22.– 23.4. Kangasala-salin lavan valtaa suomalais-australialainen nykysirkusryhmä Hands some Feet.
Hands some Feet - hepulinhauska sirkusilta Kangasala-talossa 22.4.2022

Hands some Feet – suomalais-australialaista nykysirkusta aikuisille Kangasala-talossa 22.4.2022.

Koko kansan tuntema rokkari, kitaristi ja laulaja Costello Hautamäki hyppää vaihteeksi tosi ison bändin eli Hämeenlinna Big Bandin kyytiin. Rock ´n´ Roll ´n´ Blues ´n´ Jazz -konsertin ohjelmistossa on Juicen kappaleesta lainatun otsikon mukaisesti konstailematonta rokkia, kaihoisaa bluesia ja ripaus jazzia. Hämeenlinna Big Bandin kahdeksaatoista muusikkoa johtaa kapellimestari Jykä Ahola.

Irlantilaisen musiikin ilta on Irish Festival 2022:n iloinen aloituskonsertti, jossa nähdään ja kuullaan irlantilaisen kansanmusiikin taitajia sekä Irlannista että Suomesta. Kangasalan lukion kuorot Testostenorit ja Melodiivat tuovat Kangasala-saliin nuorekasta energiaa ja huikeita lauluesityksiä. Aiempina festarivuosina Maija Koskenalustan ja Panu Ukkosen luotsaamat kuorot ovat sykähdyttäneet kuulijoita taidollaan sekä pirskahtelevalla esiintymisellään.

Perjantaina 22.4.2022 on luvassa Liisa Nuukin ja Jeromy Nuukin suomalais-australialaista nykysirkusta aikuisille. Hands some Feet yhdistää käsi- ja jalkatyön eli omintakeisella kehonkielellä kommunikoiva esitys punoo yhteen akrobatiaa, nuorallatanssia, jongleerausta, fyysistä teatteria sekä livemusiikkia pallon vastakkaisten puolten kansallissoittimilla, kanteleella ja didgeridoolla. Pääsyliput sisältävät sirkusesityksen lisäksi vierailun Kimmo Pyykkö -taidemuseon Sirkusväkeä-näyttelyyn, narikkamaksun sekä oheisohjelmaa Kangasala-talon aulassa.

Sirkusviikonloppu jatkuu lauantaina 23.4.2022 koko perheen sirkustapahtumalla. Pääsylipun hintaan sisältyy Hepulipeput-sirkusesitys Kangasala-salissa sekä vierailu Sirkusväkeä-näyttelyyn, oheisohjelmaa ja sirkusaiheista tarjoilua Kulttuuriravintola Jalmarissa. Tämä on kevään kohokohta lapsiperheille Kangasala-talossa.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Costello Hautamäki & Hämeenlinna Big Band: Rock ‘n’ Roll ‘n’ Blues ‘n’ Jazz

Irlantilaisten laulujen ilta

Hands some Feet – hepulinhauska sirkusilta

Hepulipeput – koko perheen sirkustapahtuma

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste