Kangasala-talon kevään ohjelmisto julki to 14.11. klo 11

Kangasala-talo julkistaa ohjelmistonsa torstaina 14.11.2019 kello 11.00. Samalla hetkellä konsertit, musikaalit, teatteriesitykset, stand up -illat ja muut esitykset tulevat myyntiin myös Lippupisteen kanavissa. Talon monipuolinen linja jatkuu ja korostuu kevään ohjelmistossa.
Kangasala-talo

Kangasala-talo, kuva: Laura Vanzo

Keväällä Kangasala-taloon tulee monta yleisön rakastamaa esiintyjää, jotka ovat vierailleet Kangasalla ennenkin ja ottaneet talon omakseen. Mukana on uusia kokeiluja, muun muassa Tammitorstait valkokankaalla – niidenkin sisältö kerrotaan julkisuuteen torstaina. Muutaman esityksen lippujen tiedetään jo nyt loppuvan varmasti kesken, joten yleisön kannattaa olla ajoissa hereillä.

– Kevään ohjelmisto on täyslaidallinen elämyksiä esittävän taiteen ystäville, mitään ikäryhmää unohtamatta , kertoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Kangasala-talo kutsuu yleisöä glögille lauantaina 30.11.2019 kello 16, jolloin Timo Kotilainen esittelee kevään ohjelmiston valtuustosalissa. Joulunavauspäivänä talossa tapahtuu myös muuta kello 15 – 19. Kimmo Pyykkö Taidemuseossa ja talon muissa tiloissa on joulunavauksessa mukana olevien näytteilleasettajien pöytiä, Kangasala-salissa Musiikkia isänmaalle -konsertti kello 14 ja K-Kinossa elokuva Täydellinen joulu kello 18.30.

Lisätiedot:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste