Kangasala-talon konserttisalin permanto muuntuu tanssilattiaksi lauantaina 18.3.2023

Kangasala-talon konsertissa on mahdollisuus tanssia maaliskuussa. Pirkanmaalaisista ammattimuusikoista koostuva The WoWels-yhtye viihdyttää western swing -tyylin musiikillaan lauantaina 18.3.2023 klo 18. Kangasala-salin permannolta siirretään tuolit syrjään ja lattia avataan tanssimista varten.
The WoWels-yhtye viihdyttää Kangasala-talossa western swing -tyylin musiikillaan lauantaina 18.3.2023.

The WoWels

Konserttiliput myydään tavalliseen tapaan katsomoon, mutta katsomosta on mahdollisuus siirtyä lavan eteen tanssimaan. Tanssityyli on vapaa. Kannustamme kaikkia tanssimaan!

The WoWels-yhtyeen soittama western swing on mukaansatempaava ja vauhdikas keitos bluesin, jazzin, countryn ja rootsin aineksista. Soitinvalikoimassa on keskeisesti mukana pedalsteel-kitara, jota soittaa alan suomalaisiin kärkinimiin kuuluva Ville Leppänen. Viisijäsenisen komppiryhmän kruunaa Ilkka Niemen johtama viulutrio. Orkesterissa on kaksi laulusolistia, upeaääninen pop-jazzlaulaja Pamela Kilpeläinen ja Hermes Tuomisto, joka on myös toinen bändin kitaristeista.

The WoWels on vastikään julkaissut 12 western swingin helmeä sisältävän albumin, jonka kappaleista jo yli puolet on tuoreeltaan kuultu Yle Suomen Juurihoitoa-ohjelmissa. Albumi löytyy Spotifysta haulla Freezing Hot. Tältä kokoelmalta on 10.2.2023 ilmestynyt single Exactly like you.

Orkesterissa soittavat:

Juha Arppola, viulu
Annukka Nevalainen, viulu
Ilkka Niemi, viulu, taustalaulu
Ville Leppänen, steel-kitara
Riku Poramo, kitara
Hermes Tuomisto, laulu, kitara
Pamela Kilpeläinen, laulu
Masi Luoma, piano, haitari
Jussi Alanko, basso, taustalaulu
Marko Seppä-Murto, rummut

The WoWels Kangasala-talossa lauantaina 18.3.2023 klo 18. Liput alk. 25 €

Lisätietoja:

Päivi Harkko,
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
paivi.harkko@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, Kulttuuriravintola Jalmari sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste