Kangasala-talon lipunmyynti ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo auki, tapahtumat ja elokuvat peruttu 21.12. asti

Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja Kangasala-talon lipunmyynti ovat auki normaalisti. Sen sijaan joulukuun tapahtumat Kangasala-salissa ja K-Kinon elokuvat on peruttu 2. – 21.12.2020 Pirkanmaan suositusten mukaisesti heikentyneen koronatilanteen vuoksi.
Kangasala-talon julkisivu talvella.

Kuva: Tero Hakala

Kangasala-talo kontaktoi lipun joulukuun tapahtumiin ennakkoon ostaneet asiakkaat. Lauluyhtye Valkean lauantain 5.12. Kohti joulua -konsertteihin ja lauantain 12.12. Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin Pikkutonttu kiikaroi -konsertteihin lipun ostaneet voivat hakea lippuhyvitystä 15.1.2021 mennessä.

Lippupisteeltä lipun ostaneet voivat hakea hyvitystä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/. Kangasala-talon lipunmyynnistä ostetuista lipuista palautusta voi hakea Lippupisteen palvelun lisäksi myös suoraan Kangasala-talon lipunmyynnistä. Liput hyvitetään asiakkaan toiveen mukaan joko käteisellä tai lahjakorttina.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on auki normaalisti. Henkilökunta huolehtii siitä, että museossa on kerrallaan korkeintaan kymmenen henkilöä tutustumassa Kangasalan kaupungin taidetta esittelevään Kuvista kokoelmaksi -näyttelyyn.

Elämyslahjoja jouluksi suunnitelleet pääsevät ostamaan lippuja ensi kevään tapahtumiin, lahjakortteja, Museokortteja ja K-Kinon sarjalippuja normaalisti auki olevasta lipunmyynnistä Kangasala-talosta. Tapahtumalippuja ja lahjakortteja voi ostaa myös verkossa Lippupisteeltä.

Lisätietoja Kangasala-talon sivuilla ›

Kuvia ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste