Kangasala-talon marraskuussa vielä kaikkea paitsi harmaata

Ulkona voi olla marraskuisen harmaata, mutta Kangasala-talon seinien sisäpuolella sitä ei huomaa. Loppukuun konserttiohjelmisto tuo kuultavaksi musiikkia jazzista iskelmän kautta rockiin ja barokkimusiikista rhytm´n´bluesin kautta isänmaallisiin säveliin. Perjantaiset pikkujoulut ehtii vielä viettämään tällä viikolla rokaten Mato Valtosen ja Jore Marjarannan kanssa tai ensi viikon torstaina hitusen rauhallisemmin Dave Lindholmin Iloinen Marraskuu -konsertissa.
Suomalainen Barokkiorkesteri (FiBO) esiintyy Kangasala-talossa syksyllä 2019.

Suomalainen Barokkiorkesteri (FiBO), kuva: Juuso Westerlund

Keskiviikon How Glad I Am -jazzkonsertissa Grammy-palkitun laulajattaren Nancy Wilsonin uraa ja säkenöiviä lahjoja juhlistavat tamperelaiset muusikot Kielo Kärkkäinen (laulu), Matti Salo (kitara), Sami Sippola (tenorisaksofoni) ja kangasalalaiset Ville Rauhala (kontrabasso) ja Sebastian Krühn (rummut).

Loistava juhlakonsertti 2019 marssittaa Kangasala-salin lavalle valtakunnallisten musiikkikilpailuiden parhaimmiston juhlakavalkadin. Konsertissa esiintyvät uudet Loistava laulaja 2019 -laulukilpailun voittajat sekä viime vuoden voittajat Kaija Pietilä ja Eeva Putkonen. Mukana on myös tangokuningatar Kaija Pohjola sekä huima humoristinen taikuri Risto Pajunen. Juhlakonsertin orkesterina soittaa Mirka Dojan Group. Juontajina toimivat Tarja Jykylä ja Martti Kuurila.

Perjantaina pistetään tukat tötterölle ja lähdetään taloon rokkaamaan. Legendaarinen Leningrad Cowboys-parivaljakko Mato Valtonen ja Jore Marjaranta tuo bändinsä Kangasalle soittamaan omia ja lainattuja, toinen toistaan isompia rokkibiisejä.

Ensi viikko käynnistyy keskiviikkona barokkimusiikilla. Suomalainen Barokkiorkesteri luonnonvoimia tulvivan 30-vuotisjuhlakonsertin pääteos on Jean-Féry Rebelin häikäilemätön orkesteriteos Les élémens (Elementit).

Kitaristi ja laulaja-lauluntekijä Dave Lindholmin sanoin marraskuussa ei synkistellä, vaan pidetään hauskaa ja iloitaan hyvästä musiikista. Sen vuoksi hänen ja Joe Vestichin konsertti on saanut nimekseen Iloinen Marraskuu.

Marraskuu päättyy paikallisten kuorojen ja orkestereiden Musiikkia isänmaalle -konserttiin. Kangasala Mieslaulajat, Pikantit, Kangasalan soittokunta ja Oriveden puhallinorkesteri esiintyvät kahtena peräkkäisenä päivänä, perjantaina ja lauantaina.

Kangasala-talo osallistuu joulunavaustapahtumaan lauantaina 30.11. ja talo täyttyy monista joulujutuista. Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen esittelee ensi kevään ohjelmistoa valtuustosalissa kello 16. Talo tarjoaa paikalle poikkeaville jouluiset glögit.

How Glad I Am – A Tribute To Nancy Wilson Ke 20.11. klo 19, liput alk. 20/18 €

Loistava juhlakonsertti 2019 To 21.11. klo 19, liput alk. 27,50/25,50 €

Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band Plays Rock´n´Roll Pe 22.11. klo 19, liput alk. 25/23 €, ovelta 30 €

Suomalainen Barokkiorkesteri (FiBO): Elementit Ke 27.11. klo 19, liput alk. 25/23/10 €

Dave Lindholm: Iloinen Marraskuu To 28.11. klo 19, liput alk.

Musiikkia isänmaalle Pe 29.11. klo 19 ja La 30.11. klo 14, liput alk.

Kangasalan Joulunavaus La 30.11., kevään ohjelmiston esittely klo 16.00 valtuustosalissa

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste