Kangasala-talon monipuolinen kevät Olli Mustosesta Queen-musikaaliin

Kangasala-talo tuo keväällä 2020 lavalle klassista Beethovenista barokkioopperaan, lastenteatteria, tangoa konserteissa ja musiikkinäytelmässä, rockia ja roots-musiikkia, jazzia unohtamatta. Stand up ja komediat naurattavat pitkin kevättä. Myös paikalliset huiput palaavat Kangasala-saliin. Uutuutena K-Kinon Tammitorstait valkokankaalla -sarja.
Kangasala-talo

Kangasala-talo, kuva: Laura Vanzo

Kevätkauden musiikkinimiä Kangasala-talossa ovat muiden muassa Beethovenin pianosonaatteja soittava huippumuusikko Olli Mustonen, tangokonserttiparit Essi Luttinen ja Martin Alvarado sekä Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen, Ritva Oksanen ja Pedro Hietanen, Joonas Widenius Trio, Anna Inginmaa, Diandra, Pelle Miljoona Rockers ja Costello Hautamäki. Helmikuussa Suomalainen Barokkiorkesteri esittää Rakkauden puutarha -barokkioopperan. Jäitä sulatellessa on Tampere Filharmonian muusikoista koostuvan The Dumb Stuff Bandin konsertti solisteina Johanna Försti ja Mikko Leppilampi.

Teatterinimiä ovat puolestaan Seela Sella Ihan Seelana -esityksellään ja stand up -koomikot Mikko Vaismaa ja Anitta Ahonen. Musiikkipitoista teatteria edustavat Sydän puhdasta kultaa, jossa on mukana maalaislääkäri Tapani Kiminkinen, sekä musiikkinäytelmä tangosäveltäjä Unto Monosen elämästä. Puhetta ja musiikkia ihmisyydestä kuullaan Tommy Hellstenin ja Tommi Kaleniuksen Kosketus-kiertueen esityksessä.

– Kevään ohjelmisto on helposti lähestyttävä, mutta kunnianhimoinen. On myös hauskaa saada ensimmäistä kertaa lasten kokoillan teatteriesitys tarjolle, kertoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Jussi Nikkilän ohjaama Jules Vernen klassikko Maailman ympäri 80 päivässä on ratkiriemukas ja vauhdikas tämän päivän tulkinta Phileas Foggin ja kumppaneiden seikkailusta.

Uusi Tammitorstait valkokankaalla -sarja käynnistää kevätkauden tuomalla K-Kinoon filmatisoinnit Tshaikovskin musiikkiin pohjautuvasta Pähkinänsärkijä-baletista ja William Shakespearen näytelmästä Talvinen tarina Judi Denchin tähdittämänä sekä impressionismin mestarin Claude Monet´n elämästä ja taiteesta kertovan elokuvan Monet´n lumpeet.

Loppukeväästä salin täyttävät kotipaikkakunnallaan Silvennoinen, Försti, Hela & Band ja Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering -festivaali.

Kevään 2020 ohjelmisto julkaistaan Kangasala-talon verkkosivuilla torstaina 14.11.2019 kello 11.00 ja liput tulevat samalla hetkellä myyntiin Kangasala-talon lipunmyynnissä ja Lippupisteen kanavissa.

 

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste