Kangasala-talon syksyn ohjelmistossa on mitä odottaa

Kangasala-salin lavalle nousee syksyllä erittäin monipuolinen esiintyjäkaarti. Ohjelmistossa on sekä aivan uutta että koronan vuoksi siirtyneitä esityksiä, joihin aiemmin ostetut liput käyvät syksyllä sellaisinaan. K-Kinon toiminta odottaa vielä käynnistymistään ja uusien ensi-iltaelokuvien julkaisemista.

Erja Lyytinen, kuva: Jarmo Lapionlahti

Rock- ja blueskitarat soivat syksyllä taitavissa käsissä, kun Kangasala-talossa konsertoivat muiden muassa Erja Lyytinen, Andy McCoy ja Heikki Silvennoinen, joka aloittaa Tänä iltana Heikki Silvennoinen -kiertueensa kotikaupunkinsa konserttitalossa. Kitara on pääosassa myös syksyn ensimmäisessä Jalmari-klubissa, jossa Mathias Sandbergin trio soittaa kevyttä livejazzia.

Syksyn Jazzsuora -paketilla hemmotellaan jazzdiggareita. Neljässä konsertissa esiintyvät Panu Savolaisen Soiva Trio, Timo Alakotilan musiikkia esittävä Sointi Jazz Orchestra, Okko Saastamoisen luotsaama OK:KO ja Classic Jazz Society All Stars musiikillisena johtajanaan Antti Sarpila ja musiikillisia tarinoita taustoittamassa Seppo Hovi.

Muita syksyn esiintyjiä ovat muiden muassa Osmo Ikonen, Jussi Syrén & The Groundbreakers, Charles Plogman, Diandra, Jesse Kaikuranta, Jarkko Martikainen, Dallapé, Puolustusvoimien varusmiessoittokunta ja Eini. Komediaa Kangasalla tuottaa syksylle kolme esitystä, joita tähdittävät Pete Poskiparta, Jukka Puotila ja Anitta Ahonen. Mies miehelle puhuvat Timo Lavikainen ja Pasi Karppi kahden miehen esityksessään.

The Miracle – A Night With Queen -musiikkishow keskittyy Innuendo-albumiin Queenin suurimpien hittien ohella. Musikaaleissa soivat Juicen ja ABBAn kappaleet.

Loppuvuoden ehdoton taidehelmi on periodi-instrumenteille sovitettu väärää vallankäyttöä kuvaava moniaistillinen näyttämöteos Try Me Good King, jossa esiintyvät sopraano Pia Freund, tanssija-koreografi Minna Tervamäki ja näyttelijä Kati Outinen.

”Syksyn ohjelmakattaus on monipuolinen, sieltä löytyy tuttua ja uutta. Eniten odotan täyden salin tunnelmaa ja tietysti sitä, että useaan kertaan siirtyneet esitykset pääsevät vihdoin lavalle,” sanoo ohjelmiston koonnut Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Moni odottaa jo Kangasalan oman elokuvateatterin K-Kinon toiminnan käynnistymistä ja ensi-iltaelokuvia. Elokuvat ovat olleet koronan vuoksi tauolla jo pitkään koko Suomessa ja myös maailmalla, kun elokuvien julkaisemista on koronan vuoksi siirretty.

”Elokuvatoiminta odottaa vielä käynnistymistään, koska uusien elokuvien ensi-iltapäivät ovat epidemiatilanteen vuoksi edelleen siirtyneet. Kesän jälkeen päästään taas vauhtiin ja tarjontaa riittää, niin monta erinomaista elokuvaa on odottamassa julkaisuvuoroaan,” Kotilainen toteaa.

Kuvia tästä linkistä: https://kangasala-talo.fi/kangasala-talo/media-esiintyjakuvat/

Lisätietoja:
Irmeli Jokilampi, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391, irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste