Joitakin tapahtumia peruuntuu Kangasala-talossa, K-Kino jatkaa normaalisti

Kangasala-talon lauantain 14.3. konsertit on peruttu. Joudumme perumaan myös osan muista tapahtumista. K-Kinon elokuvaesitykset jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Ajantasaisen tiedon saat parhaiten täältä verkkosivuiltamme kunkin tapahtuman kohdalta. Täältä löydät viimeistään ensi viikon alussa myös ohjeet peruuntuneisiin tapahtumiin ennakkoon ostamiesi lippujen maksupalautuksista. Joudumme tekemään palautuksista järjestelyjä Lippupisteen kanssa ja sen kanavat ovat nyt ymmärrettävästi ruuhkautuneet. Koronatilanne aiheuttaa ruuhkaa myös meille Kangasala-talon asiakaspalveluun. Kiitos, että ymmärrätte tilanteen ja mahdollisen viiveen. Palvelemme teitä parhaamme mukaan myös tässä poikkeustilanteessa!

Seuraamalla koronatilanteen kehittymistä aktiivisesti huolehdimme siitä, että Kangasala-talo ja meillä järjestetyt tapahtumat ovat kaikille talossa käyville turvallisia. Toimimme asiassa terveysviranomaisten ohjeiden mukaan (THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita koronavirukseen varautumisesta).

Ilmoitamme muutoksista välittömästi verkkosivuillamme ja käyttämissämme viestintäkanavissa.

Koronavirus ei pääsääntöisesti tartu pinnoilta vaan ihmisten välisessä kontaktissa. Asiakkaiden käytössä on käsidesiä talon tiloissa ja ohjeistamme huolelliseen ja usein toistuvaan käsienpesuun saippualla ja lämpimällä vedellä. Muistutamme myös oikeasta tavasta yskiä hihaan tai nenäliinaan. Olemme ystävällisiä, vaikka vältämmekin kättelyä.

Henkilökuntamme jää pois töistä hyvin matalalla kynnyksellä pientenkin flunssaoireiden ilmettyä. Toivomme myös asiakkaidemme huomioivan muut ihmiset jättämällä flunssaisena tilaisuuden väliin.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste