Kangasala-talon uutena viestintä- ja markkinointipäällikkönä on aloittanut FM Päivi Harkko

Päivi Harkko tulee Kangasalle Zürichistä, Sveitsistä. Muutto Kangasalle tarkoittaa valkeakoskelaislähtöiselle Harkolle paluuta juurille Pirkanmaalle.
Kangasala-talon uutena viestintä- ja markkinointipäällikkönä on aloittanut FM Päivi Harkko

Päivi Harkko, kuva: Tiia Ennala

Sveitsissä Harkko työskenteli Zürichin Suomi-koulun koulunjohtajana ja sosiaali- ja nuorisotyöjärjestö Cevi Zürichin vapaaehtoistoiminnan tiiminvetäjänä. Aiemmin Harkko on työskennellyt Tampereen yliopiston Radio Moreenin toimituspäällikkönä ja radiotoimittajana pirkanmaalaisessa SUN Radiossa. Harkko on valmistunut filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta.

Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen toivottaa Harkon lämpimästi tervetulleeksi Kangasalle. ”On hienoa huomata, että Kangasala-talo työpaikkana herätti jälleen paljon kiinnostusta. Viestintä ja markkinointi on toiminnassamme kaiken keskiössä ja jatkuu Päivin myötä laadukkaana ja mielenkiintoisena”, Kotilainen sanoo.

Päivi Harkko näkee uuden pestinsä mahdollisuutena tehdä työtä uuden kotikaupunkinsa hyväksi: ”Kangasala-talo on hieno vetovoimatekijä paikkakunnalla. Kulttuurin harrastajana olen iloinen päästessäni tekemään työtä kulttuurin ja hyvinvoinnin hyväksi.”

Lisätietoja:

Päivi Harkko
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
paivi.harkko@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste