Kangasala-talossa poikkeuksellisen paljon tapahtumia

Kangasala-talon marraskuussa tapahtuu poikkeuksellisen paljon. Kuun loppupuolella taloon on tulossa muiden muassa Ti-Ti Nallen lastenkonsertti, Kangasalan Mieslaulajien ja Pikkupelimannien isänmaallinen konsertti, Jukka Puotilan imitaatioshow ja Try me Good King, moniaistillinen näyttämöteos vallan väärinkäytöstä. K-Kino tuo Kangasala-salin valkokankaalle ensi-iltaelokuvia.
Yleisöä Kangasala-salissa

Yleisöä Kangasala-salissa, kuva: Ismo Santapukki

Perjantaina 19.11. esitettävä Golden ABBA Show on jo loppuunmyyty, mutta muihin marraskuun loppupuolen esityksiin saa vielä lippuja.

Tiistaina 23.11. Pentti Hietanen esittää Lasse Heikkilän ikivihreitä ja uunituoreita lauluja säveltäjämestarin johtaman orkesterin säestyksellä levynjulkaisukonsertissa Kangasala-talossa. Konsertin nimenä on Pentti Hietanen: Lasse Heikkilän Suuret Laulut.

Keskiviikkona 24.11. Kangasala-saliin tuovat iloa lapsille, perheille ja isovanhemmille Ti-Ti Nalle ja Riitta Korpela ystävineen. Ti-Ti Nalle, Nähdään taas! -konserttiin samoin kuin Hietasen ja Heikkilän konserttiin lippuja on vielä muutamia kymmeniä, mutta ne hupenevat hyvää vauhtia.

Pitkästä urastaan äskettäin kirjan julkaissut Eini esiintyy Vihdoin valmis -konsertissaan torstaina 25.11.. Lauantaina 27.11. itsenäisyyspäivän tunnelmia ennakoivat Kangasalan Mieslaulajat johtajanaan Jussi Tamminen ja Pikkupelimannit johtajanaan Leenamaija Raukola Isänmaallisessa konsertissa iltapäivällä kello 14. Saman iltana kello 18 tunnelmasta toiseen vie näyttelijä ja imitaattori Jukka Puotila alati päivittyvässä esityksessään Komediaa Kangasalla: Jukka Puotila Show.

Kangasala-salin marraskuun päättää tiistaina 30.11. yksi syksyn odotetuimmista esityksistä, Try me Good King. Sopraanolle ja periodi-instrumenteille sovitettu sävellys perustuu kuudesta avioliitostaan surullisenkuuluisan kuningas Henrik VIII:n vaimojen kirjeisiin ja mestauslavalla lausuttuihin sanoihin. Väärää vallankäyttöä kuvaavassa moniaistillisessa näyttämöteoksessa näille naisille äänen antavat sopraano Pia Freund, tanssija-koreografi Minna Tervamäki ja näyttelijä Kati Outinen.

K-Kinon ohjelmistossa pyörivät ensi-iltaelokuvat Syke-elokuva: Hätätila, Jules Vernen klassikkotarinaan pohjaava uusi animaatio Maailman ympäri 80 päivässä, Ilkka Remeksen kirjaan perustuva ja Jasper Pääkkösen tähdittämä Omerta 6/12 ja elokuva-alan kansainvälisiä palkintoja tänä syksynä voittanut Hytti nro 6. Torstaina 18.11. klo 18 on yleisön pyynnöstä vielä kerran mahdollisuus nähdä Aaro Riponiemen elokuva Charles Smith – Tehtävä Kangasalla.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste