Kangasala-talossa Romanttinen kevät, Kohtaamisia ja Edu Kettunen ystävineen

Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna Iivanainen ja Mikko Iivanainen konsertoivat Kangasalla torstaina 19.52022. Luvassa on myös Tampereen Kamarimusiikkiseuran ja PMOpen Sinfonian konsertit.
Edu Kettunen, Mika Kuokkanen sekä Johanna ja Mikko Iivanainen esiintyvät Kangasala-talossa toukokuussa 2022.

Mika Kuokkanen, Edu Kettunen, Johanna Iivanainen ja Mikko Iivanainen. Kuva: Jari Heikkilä

Romanttinen kevät -konsertti sunnuntaina 15.5. klo 15 tuo Kangasala-saliin Tampereen Kamarimusiikkiseuran muusikot. Solisteina soittavat kangasalalaiset äiti ja tytär, viulisti Riikka Marttila ja Laura Marttila, käyrätorvi. Orkesteria johtaa Miika Jämsä.

PMOpen Sinfoniaorkesterin Kohtaamisia -konsertissa keskiviikkona 18.5. klo 18.30 kohtaavat kokeneet musiikkipedagogit, nuoret ammattiopiskelijat sekä opiston nykyiset ja entiset oppilaat sekä sävelteokset eri aikakausilta. Ohjelmassa on Ester Mäen eteerinen sävellys Vesper ja Mendelssohnin viides sinfonia. Kangasalla tarjotaan lapsille ja nuorille suunnattu koulukonsertti sekä kaikille avoin iltakonsertti. Konserttihanketta tukee Pirkanmaan kulttuurirahasto.

Edu Kettunen – Mika Kuokkanen – Johanna ja Mikko Iivanainen: Round Two -konsertti torstaina 19.5. klo 19 tuo yhteen neljä ystävystä, joiden musiikista ja esiintymisestä ei tunnetta ja sävyjä puutu. Olohuonemaisessa konsertissa nelikko esittää sekä omia kappaleitaan että huolella valikoimiaan lainakappaleita. Luvassa on herkkiä hetkiä ja elämänmakuisia tarinoita, huumoria unohtamatta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste