Kangasala-talossa tarinoiden kevät 2022 – ohjelmisto julkaistu 5.11.2021

Kangasala-talo julkisti Kangasala-salin kevään 2022 ohjelmiston tänään perjantaina 5.11.2021. Poikkeuksellisen monipuolinen kevät rakentuu tarinoiden ympärille. Niitä kerrotaan klassisen ja kevyen musiikin, teatterin, musikaalien, musiikkinäytelmien ja stand up -komiikan keinoin.
Pate Mustajärvi: Tämä(kin) tarina on tosi Kangasala-talossa 7.4.2022.

Pate Mustajärvi Tämä(kin) tarina on tosi -soolokiertueella keväällä 2022. Kuva: Harri Hinkka

Tarinoita kertovat kevyen musiikin esiintyjistä muiden muassa Osmo Ikonen Swing, Mari Rantasila, Esa Pulliainen & Mr. Breathless, Anneli Saaristo, Hoedown ja Tero Vesterinen sekä Pate Mustajärvi Tämä(kin) tarina on tosi -konsertissaan. Edu Kettusen, Mika Kuokkasen ja Johanna ja Mikko Iivanaisen muodostama nelikko palaa Kangasala-taloon toukokuussa.

Maria Ylipää laulaa Piazzollan tangoja ja Sinivalkoiset tangot -konsertissa esiintyvät Kalle Jussila & Aikamiehet. Frank Sinatran hittejä esittää HT Combo solisteinaan Mikael Konttinen ja Martin Söderbacka. Kirkaa muistellaan Muska Babitsinin ja Kai Jämsän tribuuttikonsertissa. Angelika Klas, Hannu Lehtonen ja Seppo Hovi konsertoivat teemanaan Kun ilta tummentuu.

– Kevään ohjelmistosta nostaisin erityisesti esiin klassisen musiikin tarjonnan. Olli Mustosen konsertti on aina tapaus. Sen lisäksi päästään kuulemaan piano- ja laulumusiikin kilpailuvoittajia. Myös komedian ystäviä hellitään usealla hersyvällä esityksellä, kertoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Klassisen musiikin esiintyjäniminä ovat Olli Mustosen lisäksi David Munk-Nielsen, Minna-Leena Lahti ja saksofonikvartetti Aava. Puhallinorkesteri Mansetti tuo Kangasala-taloon Bremenin soittoniekat.

Komediaa Kangasalla -sarjassa loistavat stand up -taivaan tähdet Jaakko Saariluoma, Jack Björklund ja Niko Kivelä sekä Johanna Tohni ja Riku Suokas Mars & Venus -parisuhdekomediassaan. Jarkko Tamminen imitoi Kuuleeko Kangasala? -esityksessään. Myös Suomen Smith & Jones Timo Lavikainen ja Pasi Karppi palaavat Kangasala-taloon Mies miehelle -esityksellään.

Musiikkinäytelmistä Lailan tähtihetket rakentuu Laila Kinnusen musiikin ja elämäntarinan ympärille. Viidestoista yö on Juice-musikaali.

Paikallisia esiintyjiä nähdään ja kuullaan Kangasalan Pikkuteatterin ja Pikkupelimannien musiikkinäytelmässä Salaperäinen taikahuilu sekä PMOpen Sinfonian konsertissa Kohtaamisia. Huhtikuussa järjestetään taas Kangasala Irish Festival ja kesäkuussa Kangasala Classic -kamarimusiikkifestivaali.

Kevään ohjelmisto täydentynee vielä muutamilla esityksillä. Ajantasaiset tiedot ovat aina saatavilla Kangasala-talon verkkosivuilla kangasala-talo.fi.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Kangasala-talon ohjelmisto keväällä 2022 ›

Kevään esiintyjien kuvia on ladattavissa median materiaalipankissamme ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste