Kangasalan Joulutalo: Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo muuntuvat koko kylän Joulutaloksi 26.11. alkaen. Joulun tunnelmaa on luvassa loppiaiseen asti.

Joulun aika alkaa Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa lauantaina 26.11. osana Kangasalan Joulunavausta. Lauantaina 26.11. klo 11 sytytämme valot Kangasala-talon aukion valometsään. 50 joulukuusta ilahduttaa kaupunkilaisia loppiaiseen asti. Joulunavauspäivänä talo on täynnä ohjelmaa klo 11–17. Joulukuussa virittäydymme joulun tunnelmaan neljässä joulukonsertissa. Kulttuuriravintola Jalmarin PikkujouluKlubilla Kangasala-sali muuntuu tunnelmalliseksi klubiksi. Loppiaisena koko perhe viihtyy Hevisaurus-yhtyeen konsertissa.
Joulunavaus Kangasala-talossa 26.11.2022.

Kuva: Tiia Ennala

Joulunavauksen ohjelma lauantaina 26.11.2022 klo 11–17:

Valometsä ja kuvauksellinen jouluikkuna tuovat tunnelmaa Kangasalan keskustaan

Upea jouluinen valometsä koostuu 50 joulukuusesta tuhansineen valoineen! Viime vuonna suuren suosion kerännyt ja toivottu valometsä rakentuu jälleen Kangasala-talon aukiolle. Valometsän avaus lauantaina 26.11.2022 klo 11. Valometsä on ilahduttamassa ohikulkijoita ja tapahtumakävijöitä 26.11.2022–6.1.2023 välisen ajan. Kangasala-talo koristautuu jouluun metsäisessä teemassa tänä vuonna, kun pääovien suuret ikkunat muuttuvat kuvaukselliseksi jouluikkunaksi! Tule kuvaamaan itsesi metsäisen, kutsuvan ja kauniin jouluikkunan luo, jossa valot luovat joulumieltä, tai ota muuten vain hetki itsellesi ja istahda ja hengähdä joulukiireiden keskellä. Valometsän ja jouluikkunan valot ovat energiapihejä led-valoja.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Joulunavauksessa la 26.11. klo 11–17 etsitään kadonneita tonttuja ja osallistutaan lyhyille opastetuille kierroksille, vapaa pääsy

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Joulunavauksessa klo 11–17 vapaa pääsy taidemuseoon! Taidemuseossa järjestetään lyhyitä opastuksia Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttelyyn klo 12, 13 ja 15. Myös opastukset ovat kaikille maksuttomia.

Onko joulupukin kirje vielä lähettämättä? Tuo kirjeesi taidemuseoon Joulunavauksessa la 26.11. klo 11–17, me lähetämme kirjeet Korvatunturille puolestasi maksutta! Joulupukin ja muorin voit myös tavata taidemuseossa päivän aikana. Kuulimme huhua, että he haluaisivat tulla katsomaan Kimmo Kaivanto – Politiikka ja poesia -näyttelyä. Joulupukin muori on tavattavissa talon Tonttupajassa pitkin päivää.

Taidemuseon Tonttusuunnistus

Voi, miten paljon väkeä onkaan liikkeellä! Tontut ujostelevat Joulunavauksen väenpaljoutta ja ovat piiloutuneet taidemuseoon. Auta joulupukkia löytämään kaikki piiloutuneet tontut ja ratkaise jouluiset tonttutehtävät. Tonttusuunnistuksessa täytyy käyttää salapoliisin nokkeluutta, jouluista mieltä, sekä tarkkoja silmiä. Kuka on teidän perheen nokkelin tonttuetsivä? Kaikki ahkerat tonttuetsivät saavat palkaksi tonttumerkin! Tonttusuunnistus on maksuton omatoiminen taidesuunnistus lauantaina 26.11. klo 11–17 Kimmo Pyykkö -taidemuseolla.

Kangasala-talon non-stop Tonttupaja ja kuusenkoristelutalkoot la 26.11. klo 11–17

Nyt on aika tonttuilla! Non-stop Tonttupaja koko perheelle Kangasala-talossa klo 11–17 Joulunavauksessa. Kangasala-taloon on saapunut ensimmäinen joulukuusi. Tehdään siitä yhdessä kaupungin komein kuusi! Askartele aikuisen kanssa kuusenkoriste ja ripusta se Kangasala-talon joulukuuseen tuomaan kaikille joulumieltä. Askartelupisteellä on ohjeita kuusenkoristeiden ja viirien askarteluun sekä valmiita malleja tuomaan inspiraatiota. Voit myös askarrella ihan omanlaisen koristeen. Jos haluat koristeen itsellesi joulun jälkeen, kirjoita siihen oma nimesi. Voit noutaa kuusenkoristeen loppiaisen jälkeen Kangasala-talolta. Tonttupaja on omatoiminen työpaja, paikalla ei ole ohjaajaa.

Kädentaitajien pop-up Joulupuoti tulee taas taloon!

Viime vuonna joulushoppailijoita ihastuttanut Kangasalan Kädentaitajien pop-up Joulupuoti tulee taas taloon! Ihania käsitöitä paikallisilta kädentaitajilta myynnissä pe-su 25.–27.11. Kangasala-talossa. Paikalliset käsityönä valmistetut joululahjat tuovat hyvän mielen niin lahjan saajalle, antajalle kuin myös tekijällekin. Joulupuoti on avoinna talon aukioloaikojen mukaan pe–la klo 11–17 ja su klo 11–15.

Huimia Black Friday ja Joulunavaus -tarjouksia vain pe–la 25.–26.11.2022 klo 11–17 Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Osta aineettomia lahjoja pukinkonttiin, kuten huimin tarjoushinnoin lippuja joulun ja kevään konsertteihin. Shoppaile Museokaupassa kovia paketteja taiteen ystäville. Kaikkien aikojen tarjoukset julkaistaan keskiviikkona 23.11.2022 klo 8.

Glögitasting ja livemusiikkia Kulttuuriravintola Jalmarissa

Istahda hetkeksi nauttimaan kuumaa juomaa – Kulttuuriravintola Jalmarissa pääsee glögitastingiin, kun kattilat lämpenevät artesaaniglögeistä ja tunnelmaa tahdittaa teemaan sopiva livemusiikki. Keittiö on myös auki pienempään ja isompaan nälkään.

Muuta ohjelmaa joulunavauksessa lauantaina 26.11.

Osallistu Kangasala-talolla arvontaan lauantaina 26.11. klo 11–17 välillä liittymällä maksutta kanta-asiakkaaksi, ja voit voittaa palkintoja!
Muista myös Tunteellinen kone -musikaalin kaksi näytöstä Joulunavauspäivänä la 26.11. klo 13 ja 18 Kangasala-talossa, liput alk. 22 €

Joulukonsertit Kangasala-talossa:

Iivanaiset: Talven tulilla
To 1.12.2022 klo 19 Liput alk. 22 €
Johanna ja Mikko Iivanainen tuovat lämpöä ja valoa vuoden pimeimpään aikaan! Tyylitajuinen, herkkä ja sielukas soitanta ja laulu on tämän jo yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineen pariskunnan tekemisen pohja.

Kulttuuriravintola Jalmarin PikkujouluKlubi
La 3.12.2022 klo 18 Liput 20 € vain Jalmarista
Kangasala-talon Sali muuntuu tunnelmalliseksi klubiksi. Musiikista vastaavat Screaming Rancheros ja Roamin’ Street Band. Lippu sisältää Klubiruokailun seisovasta pöydästä.

Katri Ylander: Jouluiltana
To 8.12.2022 klo 19 Liput alk. 22 €
Katri Ylanderin Jouluiltana-joulukonserttikiertue saa jatkoa vuonna 2022! Tule kokemaan Katrin herkkää tulkintaa ja rauhallista tunnelmaa.

Italialainen joulu
Ke 14.12.2022 klo 19 Liput alk. 28 €
Pastoraalimusiikkia saapasmaasta. Suomalainen barokkiorkesteri juhlistaa syntymän juhlaa italialaisissa tunnelmissa. Solistina laulaa sopraano Maria Ladurner.

Lumiukko
To 15.12.2022 klo 19 Liput alk. 13 €
Joulun rakastettu Lumiukko-animaatioelokuva Hyvinkään Orkesterin säestyksellä. Solistina Lapsikuoro Tactus. Tämä elokuvakonsertti tuo joulutunnelman kaikenikäisille ihmisille!

Hevisaurus – Vuoden Räyhäisin Keikka!
La 7.1.2023 klo 14 Liput alk. 25 €
Loppiaisviikonloppuna konserttiin koko perheen voimin! Suosikkiyhtye Hevisaurus tekee laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille.

Tervetuloa koko kylän omaan Joulutaloon!

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste