Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon 2.4.2020 järjestämän virtuaalikonsertin artisti vaihtuu

Konsertissa oli tarkoitus nähdä helsinkiläisen laulaja ja tanssija Anna Inginmaan keikka, mutta hänen tilallaan tullaan näkemään pirkanmaalainen Pekko Käppi & K:H:H:L kokoonpano.
Pekko Käppi & K:H:H:L maksuttomassa live stream -konsertissa Kangasala-talosta to 2.4.2020 klo 17.

Pekko Käppi & K:H:H:L

Kaikki kiva ei ole peruttu, mutta koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja yleisen turvallisuuden takaamiseksi Uudenmaan ja muun Suomen välinen liikenne keskeytetään perjantaina 26.3.2020. Kangasalan kaupunki ja Kangasala-talo yhdessä haluavat huolehtia yleisestä turvallisuudesta ja kunnioittaa viruksen leviämisen estämiseksi tehtäviä toimenpiteitä, sen vuoksi torstaina 2.4.2020 järjestettävän virtuaalikonsertin esiintyjä vaihtuu pirkanmaalaiseen artistiin.

Konsertissa oli tarkoitus nähdä helsinkiläisen laulaja ja tanssija Anna Inginmaan keikka, mutta tilalla tullaan näkemään pirkanmaalainen Pekko Käppi & K:H:H:L. Pekko Käppi on yksi tämän hetken kiinnostavimmista muusikoista. Käppi yhtyeineen todentaa sikarilaatikkokitaroineen ja jouhikkoineen mystisiä kansantaruja tähän aikaan. Kansanmusiikki, mystiikka ja populaarikulttuuri kohtaavat yhtyeen käsittelyssä erikoislaatuisen persoonallisella tavalla. Yhtyeen tuotantoa ovat ylistäneet niin kriitikot kuin yleisökin. Lisäksi Pekko Käppi & K:H:H:L nappasi vuonna 2017 Vuoden Kansanmusiikkitekijän palkinnon Etnogaalassa, joka järjestettiin tuolloin ensimmäisen kerran.

Konsertin voi katsoa suorana Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalla torstaina 2.4.2020 klo 17. Konsertin tarkoituksena on tarjota kulttuurin mieltä virkistävä vaikutus sekä koota kaikki kaupunkilaiset yhteen virtuaalisen kulttuurin äärelle koronaviruksen kaltaisten odottamattomien ja haastavien aikojen keskellä. Nyt jos koskaan yhteiskuntamme kaipaa kulttuuria!

Suora linkki kaupungin YouTube-kanavalle ›

Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon lisäksi konsertin mahdollistavat OP Kangasala, Kangasalan Sanomat ja Visit Kangasala.

Muitakin Kangasalan kaupungin järjestämiä vapaa-ajan palveluita ja tapahtumia tullaan mahdollisuuksien mukaan järjestämään virtuaalisessa muodossa. Kaupungin liikuntapalveluiden jokapäiväiset liikuntavideot ovat jo nähtävissä liikkuvan Kangasalan Facebook-sivuilla päivittäin klo 10.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste