Kesäpäivän Teatteriviikko tuo harrastajateatterit Kangasala-taloon

Kangasalla toimii monta aktiivista harrastajateatteriryhmää. Kuitenkaan niiden toiminta ei ole kaikille tuttua – ei Kangasalla, eikä lähikunnissa. Kesäpäivän teatteriviikko sai alkunsa, kun kangasalalaiset harrastajateatterit pohtivat, miten saisivat tuotua kiiteltyjä esityksiään paremmin näkyville. Ajatus Kesäpäivän Teatteriviikosta syntyi ja Kangasala-talo lähti innolla yhteistyökumppaniksi.
Kesäpäivän Teatteriviikko tuo harrastajateatterit Kangasala-taloon 9.-12.9.2020

Vehkajärven Teatteri: Päällystakki, kuva: Taina Kanerva

Koronavuosi toi omat haasteensa teattereille, eikä kaikilla ollut mahdollisuutta harjoitella tälle vuodelle uutta esitystä. Lopulta mukana Kesäpäivän Teatteriviikolla on neljä kangasalalaista teatteriryhmää sekä poikateatteri Sällit Tampereelta.

Viikko alkaa keskiviikkona Heikki Mäenpään ja Muumi-orkesterin Kurkistuksilla Tanssivaan Muumilaaksoon, joka sopii kaiken ikäisille.

Torstaina on vuorossa Sällien esitys Pasit – Bromanttinen komedia. Sällit ovat innoissaan päästessään nyt ensimmäistä kertaa Kangasalle esiintymään.

Perjantaina nousee lavalle tuorein kangasalalaisista teatteriryhmistä, PirttiTeatteri. PirttiTeatterin Kerttu-esityksen ensi-illan piti olla maaliskuun lopulla ja pettymys oli suuri, kun kevään esitykset piti perua.

Lauantaiaamuna on sitten taaperoiden vuoro päästä teatteriin. Nukketeatteri Hupilaisen uusi näytelmä Kekkerit kertoo pienen Ainon syntymäpäivien valmistelusta. Vieraita ei näy ja tarvittaisiin myös kakkua ja ilmapalloja! Apu löytyykin läheltä, lastenhuoneen hahmot rientävät auttamaan. Noin puoli tuntia kestävä näytös esitetään Kangasala-talon Galleriassa, joka on tilana taaperoikäisten esitykselle loistava.

Viikon päättää lauantai-iltana Vehkajärven Teatteri, jonka Päällystakki -esitys valittiin Jyväskylän Harrastajateatterikesään. Hakijoita oli 36 ja Vehkajärven Teatteri oli yksi kuudesta mukaan valitusta. Harrastajateatterikesä peruttiin tältä kesältä, mutta sitä suuremmalla innolla ryhmä panostaa nyt Kesäpäivän Teatteriviikon näytökseen. Hulvattoman hauskassa esityksessä saa suomettumiset ja aateekoo-ongelmat kyytiä. Pörssikurssien romahtaessa päähenkilö on kaiken keskellä hämmennyksissä päällystakkinsa kanssa.

Kesäpäivän Teatteriviikko
keskiviikosta lauantaihin 9. – 12.9.2020
Liput Kangasala-talon lipunmyynnistä tai lippu.fi –palvelusta.

Kesäpäivän Teatteriviikko verkossa ›

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste