Kesäpäivän Teatteriviikko tuo harrastajateatterit Kangasala-taloon

Kangasalla toimii monta aktiivista harrastajateatteriryhmää. Kuitenkaan niiden toiminta ei ole kaikille tuttua – ei Kangasalla, eikä lähikunnissa. Kesäpäivän teatteriviikko sai alkunsa, kun kangasalalaiset harrastajateatterit pohtivat, miten saisivat tuotua kiiteltyjä esityksiään paremmin näkyville. Ajatus Kesäpäivän Teatteriviikosta syntyi ja Kangasala-talo lähti innolla yhteistyökumppaniksi.
Kesäpäivän Teatteriviikko tuo harrastajateatterit Kangasala-taloon 9.-12.9.2020

Vehkajärven Teatteri: Päällystakki, kuva: Taina Kanerva

Koronavuosi toi omat haasteensa teattereille, eikä kaikilla ollut mahdollisuutta harjoitella tälle vuodelle uutta esitystä. Lopulta mukana Kesäpäivän Teatteriviikolla on neljä kangasalalaista teatteriryhmää sekä poikateatteri Sällit Tampereelta.

Viikko alkaa keskiviikkona Heikki Mäenpään ja Muumi-orkesterin Kurkistuksilla Tanssivaan Muumilaaksoon, joka sopii kaiken ikäisille.

Torstaina on vuorossa Sällien esitys Pasit – Bromanttinen komedia. Sällit ovat innoissaan päästessään nyt ensimmäistä kertaa Kangasalle esiintymään.

Perjantaina nousee lavalle tuorein kangasalalaisista teatteriryhmistä, PirttiTeatteri. PirttiTeatterin Kerttu-esityksen ensi-illan piti olla maaliskuun lopulla ja pettymys oli suuri, kun kevään esitykset piti perua.

Lauantaiaamuna on sitten taaperoiden vuoro päästä teatteriin. Nukketeatteri Hupilaisen uusi näytelmä Kekkerit kertoo pienen Ainon syntymäpäivien valmistelusta. Vieraita ei näy ja tarvittaisiin myös kakkua ja ilmapalloja! Apu löytyykin läheltä, lastenhuoneen hahmot rientävät auttamaan. Noin puoli tuntia kestävä näytös esitetään Kangasala-talon Galleriassa, joka on tilana taaperoikäisten esitykselle loistava.

Viikon päättää lauantai-iltana Vehkajärven Teatteri, jonka Päällystakki -esitys valittiin Jyväskylän Harrastajateatterikesään. Hakijoita oli 36 ja Vehkajärven Teatteri oli yksi kuudesta mukaan valitusta. Harrastajateatterikesä peruttiin tältä kesältä, mutta sitä suuremmalla innolla ryhmä panostaa nyt Kesäpäivän Teatteriviikon näytökseen. Hulvattoman hauskassa esityksessä saa suomettumiset ja aateekoo-ongelmat kyytiä. Pörssikurssien romahtaessa päähenkilö on kaiken keskellä hämmennyksissä päällystakkinsa kanssa.

Kesäpäivän Teatteriviikko
keskiviikosta lauantaihin 9. – 12.9.2020
Liput Kangasala-talon lipunmyynnistä tai lippu.fi –palvelusta.

Kesäpäivän Teatteriviikko verkossa ›

Lisätietoja:

Outi Pettersson
tuottaja, Kesäpäivän Teatteriviikko
p. 050 5760453
outi@kesapaivanteatteriviikko.fi

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste