Kimmo Pyykkö -taidemuseo avoinna, Kangasala-talon tapahtumat ja K-Kinon elokuvat tauolla

Kangasala-talo avaa ovensa jälleen tiistaina 11.1.2022. Talossa pääsee vierailemaan Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyssä ja asioimaan lipunmyynnissä, mutta Kangasala-salin tapahtumia ja K-Kinon elokuvia ei voida koronarajoitusten vuoksi järjestää.

Kangasala-talon asiakaspalvelu palvelee 11.1. lähtien normaaleina aukioloaikoina. Ajantasaiset tiedot kannattaa tänä epävarmana aikana kuitenkin tarkistaa talon verkkosivuilta kangasala-talo.fi/.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on avoinna 11.1. klo 11 lähtien normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Koronapassi on poissa käytöstä 20.1. saakka, mistä johtuen taidemuseon tiloissa on 11.– 20.1. välillä tilarajoitus 10 hlö / kerros. 20.1. jälkeen koronapassi tulee jälleen käyttöön museovierailuille tämänhetkisen tiedon mukaan. Museossa on vahva maskisuositus. Taidemuseon näyttely Kimmo Pyykkö: Matkalla –66 on esillä museon 1. ja 2. kerroksessa 30.1. saakka.

Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen kutsuu näyttelystä kiinnostuneita tulemaan taidemuseoon lähiaikoina.

“Jos Matkalla –66 näyttely on vielä näkemättä, niin nyt kannattaa pitää kiirettä. Todennäköistä nimittäin on, että tämä talon ja museon aukiolo on jäämässä tällä erää sangen lyhytaikaiseksi.”

Yleisötilaisuudet on Pirkanmaalla kielletty 21.1.2022 asti ja sen vuoksi Kangasala-talon tapahtumat ja K-Kinon elokuvat ovat tauolla toistaiseksi. Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ei myöskään järjestetä yleisöopastuksia. Tiedotamme tapahtumien jatkumisesta verkkosivuillamme https://kangasala-talo.fi/.

Kangasala-talossa on maskisuositus ja asiakkaita pyydetään huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta. Koronapassia ei tällä hetkellä edellytetä talossa asioimiseen.

Lipunmyynti kevään tapahtumiin toimii sekä Kangasala-talon asiakaspalvelussa että Lippu.fi-verkkokaupassa. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun.  https://kangasala-talo.fi/tule-meille/liput/

 

https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/

https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/

https://k-kino.fi/

Kuvat https://kangasala-talo.fi/kangasala-talo/media-arkkitehtuurikuvat/

 

Lisätietoja:
Irmeli Jokilampi, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391, irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste