Kirsi Poutanen ja Esa Helasvuo esittävät lumovoimaisia fadoja Kangasala-talossa

Laulaja Kirsi Poutanen ja säveltäjä–pianisti Esa Helasvuo konsertoivat Kangasala-salissa perjantaina 4.10. klo 19. Portugalin fadojen lisäksi fadoillassa kuullaan uusia, uniikkeja fadolauluja, joissa portugalin-, suomen- ja karjalankieli helisevät lumovoimaisena arkaaisena kudelmana.
Pianisti-säveltäjä Esa Helasvuo ja laulaja Kursi Poutanen. Kuva: Antero Kahila / Keijo Sundvall

Portugalilaisessa fadossa soi kaiho. Laulut kertovat menetyksen tunteesta: jostain mitä yhä kaipaa, muttei voi saada. Suomalaisiin tunteikas fado vetoaa voimakkaasti.

Kangasala-talon Kuulin kui helizi fado -fadoillassa Portugalin kansanperinteestä kumpuavaan fadoon yhdistyy karjalaisuus. Virtuoosimainen laulaja Kirsi Poutanen ja kappaleet säveltänyt pianisti Esa Helasvuo yhdistävät musiikissaan kaksi kaukaista kulttuuria, joissa molemmissa lauletaan kaipuuta johonkin menetettyyn.

Kahden sielukkaan ja taitavan muusikon kohtaaminen säkenöi musiikillista energiaa, joka lohduttaa, koskettaa ja yllättää.

Kirsi Poutanen on keskittynyt urallaan erityisesti portugalilaiseen fadolauluun. Hän julkaisi vuonna 2013 levyllisen suomeksi käännettyä fadoa. Kirsi Poutanen tunnetaan paitsi laulajana, myös runoilijana ja näyttelijänä.

Pianisti-säveltäjä Esa Helasvuo on tehnyt merkittävän uran teatteri-, elokuva- ja jazzmusiikin saralla.

Fadoilta – Kuulin kui helizi fado pe 4.10.2019 klo 19
Liput Kangasala-talolta 20/18 €, Lippu.fi alk. 22,50/20,50 € + toim.maksu

Mediakuvat ›

Lisätiedot:

Kirsi Poutanen
p. 040 724 9807, kirsi.poutanen@elisanet.fi

Laura Pekkala
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kangasala-talo Oy
050 300 1391
laura.pekkala@kangasala-talo.fi

www.kangasala-talo.fi
www.facebook.com/kangasalatalo
www.twitter.com/Kangasalatalo

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste