Kohti joulua Valkean ja Pyysalojen kanssa Kangasala-talossa

Lauluyhtye Valkea esiintyy Kangasala-talossa yhdessä kangasalalaisduo Minna ja Jussi Pyysalon kanssa . Joulun tunnelmapaloja kuullaan jo perinteeksi muodostuneessa Kohti joulua -konsertissa tiistaina 3.12. klo 19.00.
Lauluyhtye Valkea konsertoi yhdessä kangasalalaisduo Minna ja Jussi Pyysalon kanssa Kangasala-talossa 3.12.2019.

Minna ja Jussi Pyysalo

Vuonna 2014 perustettu lauluyhtye Valkea koostuu kahdeksasta kangasalalaisesta laulajasta, joista jokaisella on jonkinlaista harrastustaustaa laulamisessa, kuorotoiminnassa tai jonkin instrumentin soittamisessa. Ikähaarukka pyörii noin 30 ja 50 vuoden välillä. Ammattimuusikoita ei yhtyeeseen kuulu, vaikka muutamalla jäsenellä onkin työn kautta kosketusta myös musiikin opettamiseen.

Kangasalan Sahalahdella asuva Pyysalon muusikkopariskunta esiintyy usein duona, jossa Minna laulaa ja Jussi soittaa pianoa. Pyysalot ovat esiintyneet usein a cappella -lauluyhtye Valkean kanssa.

Kangasala-talo osallistuu joulunavaustapahtumaan lauantaina 30.11. ja talo täyttyy monista joulujutuista. Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen esittelee ensi kevään ohjelmistoa valtuustosalissa kello 16. Talo tarjoaa paikalle poikkeaville jouluiset glögit.

Kohti joulua – Lauluyhtye Valkea & Minna ja Jussi Pyysalo ti 3.12. klo 19, liput alk. 18/12/5 €

Kangasalan Joulunavaus La 30.11., kevään ohjelmiston esittely klo 16.00 valtuustosalissa

Mediakuvat tästä linkistä

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste