Koko perheen joulukonsertissa on meininkiä

Nyt hihat heilumaan ja lasten toiveet pakettiin, on Tonttulan oman joulujuhlan aika! Luvassa on kuusenkoristelukilpailu, lauluviesti, arvuuttelukisa, tonttupyramidi… ja mitä kaikkea muuta tontut vielä keksivätkään. Kaikenikäisiä ja koko perhettä kutsutaan mukaan laulamaan, leikkimään ja auttamaan tonttuja – järjestetään yhdessä kunnon kemut Tonttulaan!
Satu Sopasen & Tuttiorkesterin joulukonsertti Kangasala-talossa

Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin joulukuisesta konsertista Kangasala-talossa on siitäkin tullut jo pieni perinne. Konsertti kuullaan tänä vuonna kahteen kertaan lauantaina 8.12. klo 13 ja 15. Esitys sopii myös ensimmäiseksi konserttikokemukseksi perheen pienimmille.

30-vuotisjuhlavuottaan viettävän, Emmallakin palkitun yhtyeen jäsenet ovat musiikin moniosaajia, jotka taitavat erilaiset musiikkityylit. Satu Sopasella ja Tuttiorkesterilla on kyky innostaa pikku kuulijat sukeltamaan musiikillisen tarinan pyörteisiin.

Satu Sopanen & Tuttiorkesteri: Tonttulan juhlat Kangasala-talossa la 8.12.2018 klo 13 ja klo 15. Liput Kangasala-talolta 14,50 €, Lippu.fi 16 € + toimitusmaksu

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste