Kolmen sukupolven maalauksia Äidit ja tyttäret -näyttelyssä Kangasala-talossa

Esikoisnäyttely Äidit ja tyttäret esittelee Eila Volannon sekä hänen tyttäriensä ja lastenlastensa maalauksia. Eila Volanto (s. 1933) on tehnyt elämäntyönsä opettajana Huutijärven koululla ja opiskellut maalaustaidetta läpi koko elämänsä.
Äidit ja tyttäret -taidenäyttely Kangasala-talon 2. krs aulassa 2.-29.8.2022.

Eila Volanto: Elokuu

Näyttelyssä on esillä Eila Volannon teoksia vuosien varrelta. Siinä nähdään myös, miten maalausperintö on siirtynyt hänen tyttäriensä Jaana Volannon ja Katja Volanto-Lumppion kautta lastenlapsille Anni Salolle ja Hanna Lumppiolle. Näyttelyssä on teoksia kolmen sukupolven viideltä tekijältä.

Äidit ja tyttäret -näyttely on esillä Kangasala-talon 2. kerroksen aulassa 2.-29.8.2022 talon aukioloaikoina. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan ja hyvien bussiyhteyksien päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee lähes 300-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste