Koronapassin käyttö laajenee Kangasala-talossa

Kangasala-talossa edellytetään maanantaista 13.12.2021 alkaen koronapassia kaikissa Kangasala-salin tapahtumissa ja aiemmasta poiketen myös K-Kinon elokuvissa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyissä. Lipunmyynnissä voi asioida ja talossa piipahtaa ilman koronapassia. 
Kangasala-talo Kuohunharjuntieltä.

Kangasala-talo, kuva: Tuomas Uusheimo

Haluamme Kangasala-talossa taata asiakkaidemme terveysturvallisen vierailun ja noudatamme aluehallintoviraston uuden päätöksen mukaisia ohjeita. Sen vuoksi edellytämme koronapassia paitsi kaikissa talon tapahtumissa myös K-Kinon elokuvaesityksissä sekä vierailussa Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyihin 13.12.2021 alkaen.

Passia edellytetään yli 16-vuotiailta. Koronapassit tarkastetaan pääovella tapahtumiin tulevilta ja ja lipunmyynnissä elokuviin ja taidemuseoon tulevilta. Myös Kulttuuriravintola Jalmari tarkastaa koronapassin ennen sisäänpääsyä. Pyydämme asiakkaitamme varaamaan koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen valmiiksi.

Kangasala-salin tapahtumissa on maskisuositus ja Kangasala-talo pyytää asiakkaita huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta.

Tapahtumiin voi tulla vain oireettomana. Jos asiakas sairastuu, Kangasala-talon koronaturva takaa sen, että hän saa rahat takaisin omasta ja yhden seuralaisensa lipusta, kunhan ilmoittaa asiasta ennen tapahtumaa Kangasala-talon asiakaspalveluun. Koronaturva on voimassa 31.12.2021 saakka.

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste