Kulttuuri- ja hyvinvointitori kutsuu kaupunkilaiset osallistumaan lauantaina 13.4. klo 10–14

Kangasala-talo, Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja K-Kino esittäytyvät Kangasala-talon 1. kerroksessa. Esittelypisteellä myös irkkutunnelmaa, kun Kangasala Irish Festival soittaa irlantilaista musiikkia klo 11-13. Kimmo Pyykkö -taidemuseoon on vapaa pääsy klo 11-14.

Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen paikallisia kulttuuri- ja hyvinvointialan tuottajia ja kolmannen sektorin toimijoita sekä kaupunkiorganisaation osaamista. Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 70 näytteilleasettajaa ja esiintyjäryhmää. Ohjelmaa on luvassa kaikenikäisille.

Tapahtuma järjestetään kulttuurikorttelissa, jonka muodostavat Kangasalan pääkirjasto ja Kangasala-talo. Tapahtuma levittäytyy myös Kangasala-talon edustalle ja torialueelle, ja musiikkiohjelmaa kuullaan Kangasalan kirkossa.

Kangasala-talon konserttisalissa tapahtumapäivä aloitetaan musiikilla. Tarjolla on niin viihdemusiikkia, klassisen musiikin säveliä kuin kansanmusiikkiakin. Ohjelma jatkuu improvisaatioesityksellä ja teatterilla. Iltapäivän lopuksi nähdään tanssi- ja liikuntaesityksiä.

Pääkirjaston kahvila-lehtisalin ohjelman aloittavat tanssiesitykset ja päivä jatkuu jazz- ja tanssimusiikin rytmien siivittämänä kahden eri orkesterin voimalla.

Iltapäivällä kuullaan arvioita ja keskustelua runoista, kun eduskuntavaaliehdokkaat istuvat runoraatiin.

Valtuustosalissa on luvassa aikuisille parisuhdetietoiskuja ja nuorille 17-vuotiaan esiintyjä-yrittäjä Aatu Itkosen vinkkejä hyvinvointiin ja arjessa jaksamiseen.

Pääkirjaston lastenosastolla järjestetään erityisohjelmaa lapsille. Kangasalan Siluetin ja Taitokeskuksen työpajoissa pääsee tekemään kädentöitä ja nallelääkäri hoitaa vastaanotollaan isoja ja pieniä pehmoystäviä. Rohkeimmat voivat esittää taitojaan kaikille avoimessa lasten Open Stage -tilaisuudessa klo 11–13.  Tilaisuuden vetävät Kangasalan Pikkuteatterin satuhahmot mm. jättiläisveljekset Riku ja Piko. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Tapahtuman ulkoalueella voi kokeilla Ekokumppanien esittelemää, mobiilisovelluksella toimivaa sähköpyörää ja Kangasalan Moottorikerhon esittelypisteellä voi tutustua mopoon.

Kangasalan latu tuo torille palan metsätunnelmaa pystyttämällä sinne laavupaikan. Torin laidalla pääsee tutustumaan uuteen liikkuvaan nuorisotilaan ja käymään kirjastoautossa.

Kangasalan SPR:n osasto järjestää ensiapunäytöksiä ja Länkyn Taekwondo lajiesityksiä. Sään salliessa seurakunta pystyttää lapsille pomppulinnan.

Kangasala-talon edustalla on sana vapaa klo 11–13 Speakers´ Cornerissa.

Kangasalan kirkossa pääsee nauttimaan klo 11 alkaen Valkeakoski-opiston Elinan kuoron ja Kangasalan Mieslaulajien esityksistä sekä Susanna Malkasillan viulumusiikista ja Eveliina Sydänlähteen huilu- ja panhuiluesityksestä. Päivän lopuksi klo 13 järjestetään urkuesittely lapsille, ei ennakkoilmoittautumista.

Tutustu näytteilleasettajiin ja päivän ohjelmaan osoitteessa www.kangasala.fi/kulttuuritori

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste