Kulttuuriravintola Jalmari laajentaa terassiaan ja aukioloaikojaan

Kulttuuriravintola Jalmariin pääsee poikkeamaan kesäaikana tiistaista lauantaihin. Terassi laajenee Kangasala-talon edessä olevan aukion puolelle ja ravintola tarjoaa nyt myös jäätelöannoksia. Lauantaisin terassilla soi elävä musiikki.

Kangasala-talossa toimiva Kulttuuriravintola Jalmari laajentaa terassiaan kesäksi Kangasala-talon julkisivun puolelle, johon tulee mukavan aurinkoinen paikka kahvitteluun ja jäätelöannoksilla herkutteluun.

– Siinä kelpaa nauttia jäätelöannokset ja kahvit tai mehut vaikkapa silloin, kun tullaan aukiolle heinä- ja elokuuksi avautuvalle keppariradalle hyppimään esteitä, sanoo Kulttuuriravintola Jalmarin ravintoloitsija Janne Heinonen.

Ravintola laajentaa kesäksi aukioloaikojaan ja palvelee tiistaista torstaihin kello 11–19 ja perjantaista lauantaihin kello 11–23. Lounasta tarjotaan tiistaista lauantaihin kello 11–15. Muina aikoina annokset voi valita uudelta kesälistalta. Kasvissyöjäkin löytää ruokalistalta omat suosikkinsa ja annoksia saa gluteenittomina vaihtoehtoina – myös burgereita.

Livemusiikkia kuullaan joka lauantai Jalmarin terassilla tai sateen sattuessa Kangasala-talon sisätiloissa.

Lisätietoja:

Janne Heinonen, toimitusjohtaja
045 138 6651

Mikael Laine, ravintolapäällikkö
040 827 7148

ravintola@kangasala-talo.fi

Ravintola

 

Lisätietoja:
Irmeli Jokilampi, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391, irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste