Mambo Italiano – italialainen ilta Kangasala-talossa 8.2.

Lauantaina 8.2. Kangasala-salissa vietetään italialaista iltaa. Mambo Italiano -konsertissa esiintyvät Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Amadeus Lundberg. Jo kertaalleen loppuunmyytyyn konserttiin vapautui ryhmävarauksesta paikkoja. Tusinan verran lippuja odottaa nopeita ostajia.
Mambo Italiano – Italialainen ilta Kangasala-talossa 8.2.2020

Mambo Italiano on viihdyttävä italialainen konsertti, jonka tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Amadeus Lundberg.

Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertissa kuullaan ihastuttavia nostalgiakappaleita, muun muassa Kertokaa se hänelle, Maruzzella ja Romanialainen kitara (Chitarra Romana).

Luvassa on romantiikkaa, nostalgiaa, ripaus italialaista temperamenttia ja maailmantähtien, kuten Pavarottin ja Bocellin, tutuksi tekemiä kappaleita.

Mambo Italiano – Italialainen ilta
La 8.2. klo 15
Liput alk. 36/33 €

Kuvia tästä linkistä ›

Amadeus Lundberg, kuva: Pasi Liesimaa
Milana Misic, kuva: Minna Annola
Tomi Metsäketo, kuva: MagnumLive kuvapankki

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste