Mamma Mia! – Äitienpäivänä lauletaan leffassa Kangasala-talossa

Elokuvamusikaali MAMMA MIA! Here We Go Again nähdään K-Kinossa äitienpäivänä 12.5. klo 14 toivottuna sing-along-näytöksenä. Kappaleiden sanat heijastetaan valkokankaalle karaoketyyliin ja katsojat pääsevät halutessaan laulamaan elokuvatähtien kanssa. Laulupakkoa ei ole, vaan elokuvasta voi tulla nauttimaan muuten vaan!

Mamma Mia! Here We Go Again (sing-along)
K-Kinossa su 12.5. klo 14
Liput 11 €, verkkokauppaan ›

Mamma Mia! -elokuvan ensimmäinen osa nousi kymmenen vuotta sitten yleisömenestykseksi ympäri maailman ja vuonna 2018 ilmestynyt Mamma Mia! Here We Go Again jatko-osa on jatkanut samalla tiellä.

ABBAn kappaleisiin pohjautuvassa uudessa musikaalissa matkustetaan maagiselle Kalokairin saarelle Kreikkaan. Elokuvaa tähdittää suuri joukko ensimmäisestä osasta tuttuja näyttelijöitä, kuten Oscar®-voittaja Meryl Streep Donnana, Julie Walters Rosiena ja Christine Baranski Tanyana.

Amanda Seyfried ja Dominic Cooper nähdään Sophien ja Skyn rooleissa, ja Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård sekä Oscar®-voittaja Colin Firth palaavat näyttelemään Sophien mahdollisia isiä, Samia, Billiä and Harrya. Uusina niminä mukana on muun muassa Lily James (Cinderella, Baby Driver, Downton Abbey).

Elokuva kulkiessa ajassa taaksepäin ja kertoessa, miten tarina sai alkunsa, Lily James näyttelee nuorta Donnaa. Nuorten Rosien ja Tanyan rooleissa nähdään Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) ja Jessica Keenan Wynn (Broadway-musikaali Beautiful). Nuorta Samia näyttelee Jeremy Irvine (War Horse), kun taas nuori Bill on Josh Dylan (Liittoutuneet) ja nuori Harry on Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Tuottajakaartiin kuuluva Judy Craymer on maailmanlaajuiseksi menestykseksi nousseen hittimusikaalin luoja. Ol Parker (The Best Exotic Marigold Hotel) käsikirjoittaa ja ohjaa jatko-osan Catherine Johnsonin ja Richard Curtisin kanssa kirjoittamansa tarinan pohjalta. Benny Andersson ja Björn Ulvaeus vastaavat elokuvan musiikista ja laulujen sanoista, ja toimivat vastaavina tuottajina. Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis ja Nicky Kentish Barnes ovat myös elokuvan vastaavia tuottajia

Tervetuloa mukaan tanssimaan, nauramaan ja laulamaan yhdessä. Tai vain nauttimaan hyvästä elokuvasta!

Mamma Mia! Here We Go Again (sing-along-versio) K-Kinossa Kangasala-talossa su 12.5. klo 14.
Liput 11 €, ostettavissa Kangasala-talolta tai K-Kino.fi
Ei ikärajaa. Kesto 1 tunti 55 minuuttia.

Mamma Mia, Here We Go Again! elokuva Kangasala-talon K-Kinossa.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste