Marzi Nyman taituroi Kamariorkesteri Avantin solistina

Kamariorkesteri Avantin Space Taxi -konsertissa ma 20.5. klo 19 konsertissa Marzi Nymanin sähkökitara, Arttu Takalon vibrafoni ja Tero Toivosen käyrätorvi sulautuvat Avantin jousikvartetin sointiin. Elämyksellisessä konsertissa mikään ei ole sitä miltä se näyttää, mutta kaikki on kumminkin sitä miltä se kuulostaa.

Konsertin monipuolinen ohjelmisto on pääosin solistikolmikon käsialaa, mutta ohjelmistossa kuullaan myös muutama lainakappale. Popista, jazzista ja klassisesta musiikista ammentavat kappaleet on sovitettu Avantin jousikvartetille, jossa soittavat viulistit Maija Linkola ja Mikaela Palmu, alttoviulisti Tuula Riisalo sekä sellisti Iida-Vilhelmiina Sinivalo.

Huikean monipuolisena muusikkona tunnettu Marzi Nyman paitsi soittaa ja laulaa, myös juontaa konsertin. Vuosien varrella Nyman on vaikuttanut mm. kitaristina eturivin jazzyhtyeissä, säveltänyt orkesteriteoksia, työskennellyt televisioon ja elokuviin ja toiminut Espoo Big Bandin kapellimestarina. Nymanin tuore soololevy Kelluva katedraali julkaistiin syksyllä 2018.

Monitaitoinen vibrafonisti ja säveltäjä Arttu Takalo tuli tunnetuksi aikoinaan Jarmo Saaren perustamassa XL-yhtyeessä, jonka lisäksi Takaloa on kuultu myös monissa muissa yhtyeissä. Tyylejä yhdistelevänä säveltäjänä Takalo on kirjoittanut musiikkia niin big bandeille kuin kamari- ja sinfoniaorkestereillekin ja sovittanut musiikkia mm. Ismo Alangolle. Takalon 9. sooloalbumi “themanintheshadows” ilmestyy 22.5.2019.

Käyrätorvisti Tero Toivonen on monipuolinen muusikko, joka soittaa Tapiola Sinfoniettan riveissä, toimii Taideyliopiston käyrätorvimusiikin lehtorina, Kamariorkesteri Avantin käyrätorvien sekä Vantaan Viihdeorkesterin käyrätorviryhmän äänenjohtajana. Toivosen sävellykset ovat melodista instrumentaalimusiikkia ja ammentavat monista musiikin genreistä klassisesta pop-musiikkiin.

Avanti! (ital. Eteenpäin!) on Esa-Pekka Salosen ja Jukka-Pekka Sarasteen vuonna 1983 perustama kamariorkesteri, jonka kokoonpano vaihtelee jousikvartetin ja sinfoniaorkesterin välillä riippuen tilanteesta. Avantin korkealaatuisissa konserteissa lähtökohtana on itse musiikki eikä orkesterin kokoonpano.

Esiintyjät: Marzi Nyman (laulu & sähkökitara), Arttu Takalo (vibrafoni), Tero Toivonen (käyrätorvi), Maija Linkola (viulu), Mikaela Palmu (viulu), Tuula Riisalo (alttoviulu) ja Iida-Vilhelmiina Sinivalo (sello)

Avanti! Space Taxi Kangasala-talossa ma 20.5.2019 klo 19

Kangasala-talolta 25/22/12 €, Lippu.fi 27,50/24,50/13,50 € + toimitusmaksu

Osta liput

 

Vibrafonisti Arttu Takalo, käyrätorvisti Tero Toivonen ja kitaristi Marzi Nyman

Kuva: Maarit Kytöharju

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste