Mathias Sandberg Trion kevyt livejazz käynnistää Kangasala-talon syksyn

Kangasala-talon syksy käynnistyy letkeästi kevyellä livejazzilla, kun Mathias Sandberg Trio saapuu Kangasala-saliin torstaina 26.8.2021.
Mathias Sandberg Trio avaa Jalmari-klubit Kangasala-talossa elokuussa 2021.

Mathias Sandberg, kuva: Ulla Nikula

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg on jo pitkään ollut vaasalaisen jazzelämän kantavia voimia. New Yorkissa ja Bostonissa opiskellut arvostettu kitaristi on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa ja tehnyt yhteistyötä Suomen ja Ruotsin ykkösketjun jazzmuusikoiden kanssa.

Yksitoistavuotiaasta kitaraa soittanut Sandberg on opettanut musiikkikouluissa kuusitoistavuotiaasta lähtien. Hän on valmistunut kotikaupunkinsa konservatoriosta ja opiskellut Berklee College of Musicissa sekä arvostetussa Manhattan School of Musicissa New Yorkissa.

Palattuaan Suomeen Sandberg perusti soul jazz -kvartetin nimeltä Dr. Sandberg’s Soul Clinic ja sen jälkeen Mathias Sandberg Trion. Duona Mariah Hortansin kanssa Sandberg on kiertänyt Yhdysvaltoja ja levyttänyt kaksi albumia. Sandberg on myös Ginger Sisters -jazzlauluryhmän musiikillinen johtaja, kitaristi ja sovittaja. Kansainvälisten kriitikoiden ylistämä The Doctor -albumi julkaistiin syyskuussa 2020.

Konsertissa kuullaan perinnetietoista ja lämpimästi svengaavaa jazzia. Lähes 300-paikkaiseen saliin otetaan enintään 60 kuulijaa.

Saman seurueen jäsenet voivat istua yhdessä, mutta muuten katsojien väliin jätetään reilut turvavälit. Katsomossa käytetään maskeja ja käsidesiä on tarjolla, samoin mahdollisuus käsien pesuun. Sanomattakin on selvää, että konserttiin voi tulla vain oireettomana.

Esitys on anniskelukatsomon vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta.

Esityksen kestää noin tunnin eikä siinä ole väliaikaa.

Kuvia ›

Lisätietoja:

Irmeli Jokilampi
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy
p. 050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste