Meiju Suvas hurmaa kuulijansa Kangasala-talossa

Musiikkityylien monitaituri konsertoi Kangasala-talossa perjantaina 13.9.2019 klo 19 Ihana-bändinsä kanssa.
Meiju Suvas Kangasala-talo

Meiju Suvas on tuikkinut kestotähtenä suomalaisen viihdemusiikin taivaalla jo 36 vuotta. Vuosien varrella energiselle laulajalle ovat tulleet tutuiksi kevyen musiikin tyylilajit laidasta laitaan, ja ohjelmisto kattaakin monipuolisesti iskelmän, lattarit, tanssimusiikin ja discon, unohtamatta tunnelmallisia balladeita.

Kangasala-taloon hän tuo musiikkielämyksen täynnä hittikappaleita vuosien varrelta, kuten Pure mua, Kaunotar ja kulkuri, Moliende cafe ja Tää onnea on. Illan aikana soi tietenkin myös kesällä 2019 julkaistu latinomusiikista vaikutteita saanut uusi versio kolmenkymmenen vuoden takaisesta Pure mua -hitistä.

Kangasala-taloon Meiju Suvas kertoo saapuvansa juhlatunnelmissa.

– Juhlin 60-vuotissyntymäpäiviäni tammikuussa, joten juhlavuoden kunniaksi esiinnyn muiden keikkojen lisäksi myös konserttisaleissa, Meiju kertoo.

– Konserteissani viihtyvät varmasti kaikenikäiset, nuorista varttuneenpiikin kuulijoihin. Vauhdikkaan meiningin lisäksi luvassa on myös tunnelmointia, Meiju lupaa.

Meiju Suvaksen ura alkoi vuonna 1982 julkaistun Tahdon sinut -kappaleen myötä. Kappale pysyi pitkään listaykkösenä, ja sinkun kääntöpuolella ollut Oot paha -kappale oli soittolistojen kakkosena.

Esikoisalbumi Meiju myi hetkessä platinaa aikana, jolloin platinalevyn myyntiraja oli 50 000. Uransa aikana Meiju Suvas on saavuttanut tähän mennessä tämän platinan lisäksi neljä kultalevyä, ja kaikkiaan häneltä on ilmestynyt 13 pitkäsoittoa ja lukuisia kokoelmalevyä.

Meiju Suvas Kangasala-salissa pe 13.9.2019 klo 19 Liput Kangasala-talolta 25/23 €, Lippu.fi alk. 27,50/25,50 € + toim.maksu

Konsertin ohjelma ja mediakuvat täällä: https://www.dropbox.com/sh/cv5oesimmt3herz/AABRlUKP6cOJAgnaDjBucUYEa?dl=0

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Laura Pekkala, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Kangasala-talo Oy p. 050 300 1391, laura.pekkala@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste