Mikko Vaismaa Show Kangasala-talossa 7.3.

Mikko Vaismaa on yksimielisesti hauska. Kangasala-talossa lauantaina 7.3. esiintyvä jyväskyläläinen stand up -koomikko Mikko Vaismaa tunnetaan ilmeikkäänä ja terävänä koomikkona sekä velmuna roolimallina, johon on helppo samaistua. Jokainen esitys on yleisönsä näköinen, ja kotiin lähdetään vatsalihakset kipeänä ja mieli hellän ymmärtäväisenä maailmaa, maailmankaikkeutta ja kanssaihmisiä kohtaan.
Mikko Vaismaa esiintyy Kangasala-talossa maaliskuussa 2020.

Mikko Vaismaa tekee komiikkaa suurella sydämellä. Hänen tavoitteenaan on tuoda stand up -lavoille älykäs, inhimillinen ja hyväntahtoinen huumori. Hän ei käytä voimasanoja tai ylimääräisiä temppuja, vaan on vain yksimielisesti hauska. Lämminhenkinen älykkö aistii yleisönsä mielialan, kuuntelee, tarttuu hetkeen ja improvisoi esityksen, jota kukaan ei ole ennen nähnyt. Sen vuoksi jokainen show on erilainen.

Vaismaa on entinen luokanopettaja ja SM-lentopalloilija. Hän on tehnyt töitä ammattikoomikkona vuodesta 2005. Vuonna 2007 hänet valittiin stand up -koomikkotulokkaaksi.

Stand up -esityksen kesto on noin puolitoista tuntia sisältäen väliajan. Esityksen tuottaa Komediaa Kangasalla/Panu Raipia.

Mikko Vaismaa Show
La 7.3.2020 klo 19.00
Liput alk. 34/32 €, ryhmät 32 €

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste